MENÜ

İspanya Futbol Federasyonu açıkladı: Arda Güler'in kupayı kaldıracağı yer belli oldu

La Liga'da sahasında Cadiz'in konuk eden Real Madrid, Arda Güler'in ilk 11'de sahaya çıktığı mücadelede rakibini 3-0 mağlup etti. Real Madrid-Cadiz karşılaşmasından birkaç saat sonra başlayan maçta ise Barcelona, Girona'ya deplasmanda 4-2 mağlup oldu. Bu karşılaşmanın ardından şampiyon olan Real Madrid'in kupasını alacağı yer belli oldu. İşte Arda Güler'in kupayı kaldıracağı yer...

İspanya La Liga'nın 34. haftasında Real Madrid sahasında Cadiz'i konuk etti. Milli yıldız Arda Güler'in ilk 11'de sahaya çıktığı karşılaşmanın ilk yarısı Brahim Diaz'ın golüyle ev sahibi ekibin lehine 1-0'lık skorla tamamlandı.

Haberin Devamı

68. dakikada Bellingham ve 90+3. dakikada Joselu'nun golleriyle Real Madrid sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

BARCELONA KAYBETTİ, REAL MADRID GARANTİLEDİ

Günün diğer maçında ise Barcelona deplasmanda Girona'ya konuk oldu. Üçüncü dakikada Christensen'in golüyle 1-0 öne geçen konuk ekip, dördüncü dakikada Dovbyk'in golünr engel olamayınca skor 1-1'e geldi. İlk yarının son anlarında Barcelona'da kazanılan penaltıyı Lewandoski filelere göndererek takımın 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarıda ise sahada adeta Girona fırtınası vardı. 65. dakikada beraberliği yakalayan ev sahibi ekip, 67. dakikada 3-2 öne geçti. Mücadelede son sözü ise 75. dakikada Portu söyledi: 4-2. Barcelona'nın deplasmanda Girona'ya 4-2 mağlup olmasıın ardından Real Madrid şampiyonluğu garantiledi.

Haberin Devamı

KUPAYI 431 KM UZAKLIKTA KALDIRACAK

Real Madrid, La Liga'da gelecek hafta deplasmanda Granada'ya konuk olacak. İspanya Futbol Federasyonu, İspanyol devinin şampiyonluk kupasını bu maçta kaldırmasına karar verdi. Kupa töreninin maç öncesi mi yoksa sonrası mı yapılacağı ise henüz açıklanmadı.

İspanya Futbol Federasyonu açıkladı: Arda Gülerin kupayı kaldıracağı yer belli oldu

ARDA'NIN ÜÇÜNCÜ KUPASI OLACAK

Kariyerinde daha önce Fenerbahçe ile Türkiye Kupası bulunan Arda Güler, Real Madrid ile İspanya Süper Kupası'nın ardından ikinci kupasını kaldıracak.

Pazar günü Madrid sokaklarında ise adeta bir festival havası yaşanacak. Arda Güler'in de yer alacağı Real Madridli oyuncuları taşıyan üstü açık otobüs, Madrid meydanında taraftarlarıyla şampiyonluğu doyasıya kutlayacak.

İspanya Futbol Federasyonu açıkladı: Arda Gülerin kupayı kaldıracağı yer belli oldu

YORUM YAZ