MENÜ

Hedef olarak Arda Güler'i gösterdi: O kadar da çılgınca değil

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Real Madrid kariyerine parlak bir giriş yapamayan Arda Güler, ilerleyen dönemlerde az da olsa forma şansı bulmaya başladı. Genç yıldız forma şansının artmasını beklerken yedek kulübesine hapsoldu. Düzenli olarak forma giymesi gereken Arda Güler'i birçok kulüp kiralık olarak kadrosuna katmak isterken sürpriz bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Hedef olarak Arda Güler'i gösterdi: O kadar da çılgınca değil

Real Madrid kariyerine sakatlıklarla başlayan Arda Güler, şans bulduğu karşılaşmalarda kalitesini gösterse de düzenli olarak forma giyememenin sıkıntısını yaşıyor. Genç oyuncu, İspanyol devinin formasını son olarak 16 Mart'ta oynanan Osasuna maçında beş dakika giymişti.

Haberin Devamı

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye A Milli Takımı'nın kadrosunda olmasına kesin gözüyle bakılan genç oyuncu için ayrılık iddiaları gündeme gelirken sürpriz bir açıklama geldi.

'O KADAR ÇILGINCA DEĞİL'

Hollanda basınından Voetbal Primeur'un podcast yayınında açıklamalarda bulunan Dennie van Laar'dan Arda Güler için sürpriz ifadeler gelirken, yıldız oyuncuya Martin Odegaard'ı örnek gösterdi:

Hedef olarak Arda Güleri gösterdi: O kadar da çılgınca değil

"Kiralama çılgınca olmaz çünkü bu çocuğun Madrid'de sakatlıklarla dolu bir yılın ardından oynamaya başlaması gerekiyor. Vinicius Junior, Rodrygo ve takıma yeni gelecek isiler arasında göreve hazır değil."

Arda Güler'in yarı final sevinci! Rüdiger'i kaldırdı

'SEVILLA BİR SEÇENEK OLACAKSA...'

"Elbette bu sezon yaşadığı sakatlıklardan dolayı da çok şanssızdı. Sevilla en azından somut olarak piyasada, geçen yaz da resmin içindeydiler. Ancak hasta bir Sevilla Arda Güler için bir seçenek olacaksa, bir Hollanda kulübünü yeniden düşünmeye başlamak o kadar da çılgınca değil. Özellikle de Şampiyonlar Ligi'ni Hollanda'da, en üst seviyede oynamaya başlayabilirse. Eredivisie bu tür bir çocuk için ideal bir sıçrama tahtası. Örneğin o dönemdeki Martin Odegaard'a bakın. Ajax ya da PSV kesinlikle delilik olmaz."

Haberin Devamı

MESUT ÖZİL'DEN ARDA GÜLER TAVSİYESİ

Bir dönem Real Madrid, Arsenal ve Fenerbahçe'nin formasını giyen Mesut Özil, İspanyol basınına konuştu. Özil, Arda Güler'in Real Madrid'de forma giyememesi hakkında, "Benim küçük kardeşim gibi, Fenerbahçe'de onunla birlikte oynadık. Herkes onun yeteneğini biliyor. Şu anda bulunduğu durum kolay ele alınabilecek bir durum değil. Özellikle de tüm Türkiye'nin umudu o iken. Sabırlı olmalı, zamanı gelecek. Hala çok genç ve yaptığı her antrenmanda çok şey öğrenebilir. Etrafında dünya yıldızı oyuncular var" yorumunu yaptı.

YORUM YAZ