'Arda Güler sıra bekleyen utanganç bir çocuk değil' Toni Kroos'un övgüsü sonrası İspanyollar çıldırdı: Kolay kolay övmez
07 Temmuz 2025, Pazartesi 13:00Güncelleme Tarihi:
FIFA Kulüper Dünya Kupası'nda yarı finale yükselen Real Madrid'de en dikkat çeken isimlerin başında hiç kuşkusuz ki Arda Güler geliyor.

ABD'de düzenlenen turnuvada beş maçta görev alan yıldız oyuncu, bir kez gol sevinci yaşarken iki kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Temmuz 2024'te futbola Real Madrid forması altında veda eden Toni Kroos, verdiği röportajda Arda Güler'e de değindi.

Alman efsane, genç oyuncu için şu ifadeleri kullandı; "Arda Güler'i diğer genç oyunculardan ayıran şey, her zaman öğrenmek istemesi. Antrenman öncesinde ve sonrasında yaptıklarımızı izliyordu. Gelişmek istediğini fark ettim."

Öte yandan İspanyol basını Arda Güler'in artık takımın en önemli isimlerinden biri haline geldiğini yazdı. Defensa Central'de yer alan haberde şu ifadelere yer verildi;

"Arda Güler daha olgun, daha rahat ve daha ön planda. Artık sırasını bekleyen utangaç genç değil. Artık topu istiyor, oyunu organize ediyor ve korkusuzca rakibiyle yüzleşiyor. Kulüpteki birçok kişi için bu onun sezonu olacak. Oynama süresi, süreklilik ve sorumluluk alacak. Ve en önemlisi, teknik ekibin desteğini alacak."

"Kroos'un hayranlığı bu duyguyu daha da güçlendiriyor. Alman oyuncu kolay kolay övgüde bulunmaz. Övgüde bulunuyorsa, Arda'da özel bir şey gördüğü içindir."

"Çalışkanlık, alçakgönüllülük ve öğrenmeye istekli olmak. Kroos, soyunma odasında birlikteyken bunları gördü ve Madrid taraftarları da bundan keyif almaya başladı."
