MENÜ

Euro 2024 öncesi Arda Güler iddiası: Real Madrid'e veda...

Real Madrid'in Las Palmas'ı deplasmanda 1-0 geriden gelerek 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada sonradan oyuna girerek, La Liga'da ilk kez süre alan genç oyuncu Arda Güler için, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Euro 2024 öncesi Arda Güler iddiası: Real Madrid'e veda...

Arda Güler, Real Madrid’de aylar süren sakatlıkları atlattıktan sonra forma giymeye başladı; ancak istediği oynama sürelerine ulaşamadı.

Haberin Devamı

81'DE OYUNA GİRDİ

Real Madrid La Liga'da son olarak deplasmanda Las Palmas'a konuk oldu. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın 53. dakikasında konuk ekip Javi Munoz'un golüyle 1-0 öne geçti. Şampiyonluk mücadelesi veren Real Madrid, 65. dakikada Vinicius Junior ile skoru eşitledi.

Euro 2024 öncesi Arda Güler iddiası: Real Madride veda...

Arda Güler, 81. dakikada Rodrygo'nun yerine oyuna girerken, 84. dakikada Tchouameni'nin golü konuk ekibi 2-1 öne geçirdi ve karşılaşma Real Madrid'in 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

TOPU KONTROL EDEMEDİ

Karşılaşmanın 90+8. dakikasında Real Madrid rakip savunmayı az adamla yakaladı. Ceza sahasına yaklaşan Joselu, ara pasında Arda Güler'i topla buluşturdu. Kaleciyle karşı karşıya kalan genç oyuncu topun ilk kontrolünü istediği gibi yapamayınca pozisyonu kaybetti.

Haberin Devamı

Euro 2024 öncesi Arda Güler iddiası: Real Madride veda...

İSTEDİĞİ SÜRELERİ ALAMADI

Kral Kupası’nda Arandina karşısında ilk 11’de görev yapan oyuncu, Atletico karşısında Süper Kupa maçında 8 dakika, LaLiga’daki Las Palmas karşılaşmasında ise 9 dakika süre aldı. Sezon bitiminde Avrupa Şampiyonası’nın düzenlenecek olması, Arda’nın durumuna farklı bir boyut kazandırıyor.

KİRALIK SEÇENEĞİ

Almanya düzenlenecek olan EURO 2024’te Türkiye Milli Takımı’nın yıldızlarından olması beklenen Arda’nın, İspanyol ekibinde kısıtlı süreler alması, maç ritminden ve formunun zirvesinden uzakta dev turnuvaya katılma ihtimalini doğuruyor.

18 yaşındaki futbolcunun sezon sonuna kadar düzenli forma giyebileceği bir takıma kiralık gitme seçeneği, bu açıdan da farklı bir opsiyon olarak masada duruyor.

İZLE | Arda Güler'den muazzam gol!

Euro 2024 öncesi Arda Güler iddiası: Real Madride veda...

YORUM YAZ