MENÜ

Erling Haaland, Manchester City'yi reddetti! Real Madrid'i istiyor

Avrupa devlerini peşinden koşturan yıldız futbolcu Erling Haaland'ın, sezon sonu Borussia Dortmund'dan ayrılması beklenirken, Norveçli golcü için flaş bir iddia ortaya atıldı. Haaland'ın Manchester City'nin astronomik teklifini reddettiği ve Real Madrid'i beklediği ileri sürüldü.

Erling Haaland, Manchester City'yi reddetti! Real Madrid'i istiyor

Avrupa devlerini peşinden koşturan yıldız futbolcu Erling Haaland'ın, sezon sonu Borussia Dortmund'dan ayrılması beklenirken, Norveçli golcü için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

AS'ta yer alan habere göre Erling Haaland Manchester City'nin menajeri Mino Raiola'ya gönderdiği haftalık 600 bin Euro'luk büyük teklifi kabul etmedi.

Norveçli golcünün İngiliz kulübüne verdiği karar kesin olmamakla birlikte, parayı ikinci planda tutan Haaland'ın Real Madrid'in teklifini beklediği berlirtilenler arasında yer aldı.

Eğer Haaland Manchester City'nin teklifini kazanırsa tümm kesintiler sonrası yıllık 27-28 milyon Euro maaş kazaabilir.

Barcelona'nın sınırlarını aşıyor

Yıldız futbolcunun transferi için Real Madrid ile Manchester City çekişirken, Barcelona için ise Norveçli futbolcunun maliyeti nedeniyle transfer pek olası gözükmüyor.

Transferin bedeli 200 milyon Euro

Erling Haaland'ı kadrosuna katmak isteyen ekibin ise futbolcunun bonservisi ve menajeri için ödeyeceği ücretlerle birlikte yaklaşık 200 milyon Euro'yu gözden çıkarması gerekiyor.

Haberin Devamı

Bu sezon Borussia Dortmund formasıyla 23 maça çıkan Erling Haaland, 23 gol ve 6 asist lik performansa imza attı.

YORUM YAZ