MENÜ

Eden Hazard'ın kariyeri için olay iddia

Chelsea'de oynadığı dönem dünyaya damga vuran Eden Hazard 2019 yılında mavililerden Real Madrid'e 115 milyon Euro karşılığında olan transfer olmuştu. 2024 yılına kadar eflatun beyazlılarla sözleşmesi bulunan Hazard sözleşmesi bitince ilginç bir karar alabilir.

Eden Hazard'ın kariyeri için olay iddia

Transfer olduğu günden bu yana performansından çok sakatlıklarıyla ve formsuzluğuyla gündemde olan oyuncu son yıllardaki en büyük hayal kırıklıklarından biri oldu.

Haberin Devamı

BÜYÜK UMUTLARLA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Cristiano Ronaldo Juventus'a satıldıktan sonra transfer edilen Eden Hazard'dan taraftarın beklentileri yüksekti. Hem geldiği zamanki performansı hem de ödenen bonservisten dolayı büyük beklentilere neden olan oyuncu baskının altında kalmıştı.

Şu ana kadar Real Madrid ile 75 maça çıkan Belçikalı sadece 7 gol atıp 12 asist yaptı. Düşük performansının yanında sakatlıklarla da boğuşan oyuncu aynı zamanda Real Madrid'in ve La Liga'nın en çok kazanan ismi.

Eden Hazardın kariyeri için olay iddia

YENİ ADRESİ FRANSA OLABİLİR

Uzun bir süredir Fenerbahçe'nin kadroya katmak için çaba gösterdiği Eden Hazard'ın Fransa ekiplerinden Lens ile prensipte anlaştığı iddia ediliyor.

TAKIMLARINDAN VAZGEÇMİYORLAR

BÜYÜK İDDİA

Real Madrid ile olan sözleşmesini tamamlayacak olan oyuncu 2024'ün ardından seçenekleri değerlendirirken İspanyol basını Relovo'dan bir iddia geldi.

Haberin Devamı

Eden Hazardın kariyeri için olay iddia

Kendisiyle ilgilenen takımlar olmasına rağmen Eden Hazard sözleşmesinin bitimiyle futbolu da bırakabilir. Henüz geleceği ile ilgili tam kararı vermeyen Eden Hazard'ın iyi bir teklif gelmesi halinde de futbola devam edebilir. Belçikalı oyuncuya henüz bir tekilf olmamasına rağmen ABD ve Arap ülkelerinden takımlar durumunu yakından takip ediyor.

YORUM YAZ