MENÜ

Cristiano Ronaldo için Real Madrid sözleri

Barcelona ve Brezilya'nın efsane yıldızı Rivaldo, İspanyol basınına verdiği röportajda Cristiano Ronaldo hakkında çok konuşulacak ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Cristiano Ronaldo için Real Madrid sözleri

Manchester United'da forma giydiği son dönemde Menajer Erik ten Hag ile sık sık sorunlar yaşayan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, İngiliz ekibinden ayrılarak sürpriz bir şekilde Suudi Arabistan kulüplerinden Al Nassr'a transfer olmuştu.7

Haberin Devamı

Yıldız oyuncunun transferinin ardından Al Nassr'ın yer aldığı bütün kupalara ambargo koyması beklenirken işler pek de yolunda gitmedi.

Ligde liderliği Al Ittihad'a kaptıran Al Nassr, Portekizli yıldızın transferinin ardından Suudi Arabistan Şampiyonlar Kupası'ndan, Süper Kupa'dan, Kral Kupası'ndan elendi.

Cristiano Ronaldo için Real Madrid sözleri

ESKİ TRABZONSPORLU'DAN RONALDO'YA GÖNDERME

2011-2014 yılları arasında Süper Lig'de Trabzonspor forması giyen Adrian Mierzejewski, Cristiano Ronaldo'ya bir göndermede bulundu.

Al Nassr'ın son oynadığı lig maçında gol atan Ronaldo, kendisiyle özdeşleşen 'Siuu' gol sevincini yaptı. Suudi Arabistan kulübünün resmi sosyal medya hesabından yapılan bu paylaşıma yorum bırakan Polonyalı yıldız, "Süper Kupa'yı kaybettin. Diğer kupada finalde elendin.

Haberin Devamı

İTALYA'NIN EN BÜYÜĞİ NAPOLI!

Derbide Al Hilal'e yenildin. Bu da % 99 şampiyon olamayacağınız anlamına geliyor. Ancak Al Raed'e karşı gol attın ve takımın 4-0 kazandı" ifadelerini kullandı.

RİVALDO'DAN RONALDO SÖZLERİ

Son dönemde Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'da pek de mutlu olmadığı iddia ediliyor. Avrupa futboluna geri dönmesi beklenen Portekizli yıldız ile ilgili Brezilyalı efsane Rivaldo'dan sürpriz bir açıklama geldi.

Cristiano Ronaldo için Real Madrid sözleri

Mundo Deportivo'ya konuşan efsane isim, "Suudi Arabistan'a transfer olan oyuncular büyük paralarla kandırılmış olabilir Oradaki hayat, alışkın olduğumuz hayatın uzağında ve futbol beklendiğiniz gibi değil" diye konuştu.

RONALDO İÇİN REAL MADRID AÇIKLAMASI

2009-2018 yılları arasında Real Madrid forması giyen Cristiano Ronaldo, gösterdiği performansla adını İspanyol devinin efsaneleri arasına yazdırmıştı.

Real Madrid'in ezeli rakibi Barcelona'nın efsanelerinden biri olan Rivaldo, Ronaldo hakkında konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Ronaldo hayalkırıklığı yaşamış ve geleceğiyle ilgili bir karar vermek üzere olabilir. Yine de kazandığı para şu anda mutluğunu gideriyor olmalı.

Cristiano Ronaldo için Real Madrid sözleri

Kariyerini Real Madrid'de tamamlaması tüm futbolseverler için harika olur. Tabii ki taraftarlar ondan 25-26 yaşında yaptıklarını beklememeli ama hala kulübün başarılarına yardımcı olabilecek bir yetenekte olduğunu biliyoruz."

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo, Granada Ağlarını Tam Beş Kez Havalandırıyor

Cristiano Ronaldo için Real Madrid sözleri

YORUM YAZ