MENÜ

Carlo Ancelotti'den Arda Güler açıklaması! 'Maalesef sakatlığı...' | İşte geri dönüş tarihi

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan genç futbolcu Arda Güler, İspanyol devinde henüz süre alamadı. Rayo Vallecano ve Braga ile oynanan maçlarda kadroda yer alan fakat Ancelotti tarafından süre verilmeyen milli futbolcu, Perşembe günü gerçekleşen antrenmanda yer almadığını İspanyollar duyurdu. Öte yandan teknik direktör Ancelotti, Arda Güler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunurken, genç futbolcunun geri dönüş tarihi belli oldu.

Carlo Ancelotti'den Arda Güler açıklaması! 'Maalesef sakatlığı...' | İşte geri dönüş tarihi

Real Madrid'in Rayo Vallecano ve Braga ile oynadığı iki maçta da kadroda yer alan fakat Carlo Ancelotti tarafından süre verilmeyen Arda Güler hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İspanyollar, genç futbolcunun Perşembe günü yapılan antrenmanda yer almadığını yazdı. Carlo Ancelotti, bu durum hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

KADROYA ALINDI FAKAT OYNAMADI

Uzun süren sakatlıkları atlatan Arda Güler, La Liga'da oynanan Rayo Vallecano maçında ve Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Braga maçında geniş kadroda yer aldı. Fakat Eflatun-beyazlıların teknik patronu Carlo Ancelotti, genç futbolcuya iki maçta da süre vermedi. Ancelotti, Arda Güler için "Yüzde 100'e geldiğinde sahada süre alacaktır" ifadelerini kullandı.

Carlo Ancelottiden Arda Güler açıklaması Maalesef sakatlığı... | İşte geri dönüş tarihi

İSPANYA'DAN OLAY İDDİA

İspanya'dan Mundo Deportivo'da yer alan habere göre Arda Güler, Perşembe günü yapılan antrenmanda yer almadığı ifade edildi. Haberin detayında genç yıldızın Valencia ile oynanacak maçın kadrosunda yer almayacağı belirtildi.

Carlo Ancelottiden Arda Güler açıklaması Maalesef sakatlığı... | İşte geri dönüş tarihi

ANCELOTTI'DEN ARDA AÇIKLAMASI

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, milli yıldız Arda Güler'in sakatlığı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte İtalyan teknik adamın sözleri;

Haberin Devamı

"Arda Güler geçen sezon bir sakatlık geçirdi ve onu başarıyla atlattı. Ama böyle bir sakatlık geçirdiğinizde, bu küçük sorunları yaşıyorsunuz. Arda Güler hala büyük bir yetenek. Bu yaşadıkları önemsiz. Harika bir geleceği olacak

Maalesef sakatlığı Braga maçından önce oldu. Hala onu rahatsız ediyor ama ciddi bir şey değil... Açıkçası mutsuz çünkü oynamak istiyor. Bu bir geri adım ama nükseden bir şey değil. Onu olabildiğince iyi hale getirmek için önümüzde koca bir milli ara var.

Carlo Ancelottiden Arda Güler açıklaması Maalesef sakatlığı... | İşte geri dönüş tarihi

İlk sakatlığı geçen sefer geçirdiği menisküs yırtığıydı. Ameliyat oldu ve sık sık olduğu gibi diğer bacağınızın pozisyonu değişiyor ve iyileşme sürecinde kas problemleri yaşayabiliyorsunuz. Ona olan da buydu. Onun geleceği çok güzel, çok güzel. O çok yetenekli bir oyuncu. Oyuncunun hayal kırıklığına uğramasını anlayabiliyorum ama bu sadece bir kas problemi. Benim de kişisel tecrübem var. 21 yaşındayken iki yıl ara verdim ve sonra geri döndüm. Güler'in geleceği şüpheli değil. Bu sadece bir an ve umarım aradan sonra iyileşebilir.

Arda'nın sakin ve soğukkanlı olması lazım. Sakatlanan bir oyuncu için şu anda tutunmak her zaman zordur. Diğer takım arkadaşları gelip oynuyor ama siz oynamıyorsunuz. Üzgün ve kızgın olması anlaşılabilir bir durum. Ona bütün kalbimizle sevgi gösteriyoruz... ve acelemiz yok. Onun geleceği burada ve olağanüstü bir yeteneği var"

Haberin Devamı

"1 AY OLMAYACAK"

Öte yandan AS Gazetesi'nde yer alan haberde, Arda Güler'in sakatlığı sebebiyle 1 ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

KADROYA ALINMADI

Real Madrid, İspanya La Liga'nın 13. haftasında oynanacak Valencia maçının kadrosunu açıkladı. Sakatlığı bulunan milli yıldız Arda Güler, kadroda yer almadı.

Carlo Ancelottiden Arda Güler açıklaması Maalesef sakatlığı... | İşte geri dönüş tarihi

YORUM YAZ