MENÜ

Carlo Ancelotti'den Arda Güler açıklaması! 'Eğer süre veremezsem...'

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 2023 forma veremediği Arda Güler hakkında konuştu. İşte İtalyan hocanın Mallorca maçı öncesi genç yıldız ile ilgili açıklamaları...

Carlo Ancelotti'den Arda Güler açıklaması! 'Eğer süre veremezsem...'

Fenerbahçe'den yaz transfer döneminde Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, 2023'te yeni kulübü ile ilk resmî maçına çıkamadı. Son antrenmanın büyük bir bölümünde takımla çalışan genç yıldız için gözler bir sonraki lig maçına çevrildi. İspanyol basını da Arda'nın sahneye çıkışını büyük bir heyecanla bekliyor.

Haberin Devamı

'BAŞKA BİR AŞAMA BAŞLADI'

İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Marca, Arda Güler'in son durumunu manşetine taşırken oyuncunun forma giyeceği karşılaşmayı da açıkladı. 'Arda Güler ilk maçına her zamankinden daha yakın' başlığıyla duyurulan haberde; "Türk oyun kurucu için kariyerinin başka bir aşaması başladı: Futbolu farklı bir şekilde görmeyi öğrenmek ve sakatlığın gölgesinden çıkmak için mücadele etmek" ifadeleri kullanıldı.

Carlo Ancelottiden Arda Güler açıklaması Eğer süre veremezsem...

'REAL MADRİD ARTIK EMİN'

Haberde Arda Güler'in sakatlığıyla ilgili şu ifadeler kullanıldı: "Real Madrid teknik heyeti Arda Güler'in iyileşme sürecinin son aşamasına geldiğinden artık emin. Antrenmanlara erken dönen genç oyuncu, sağ kuadrisepsindeki (Kuadriceps kası üst bacağın ön tarafında yer alan bacağın uzanma ve bükülme hareketlerini hamstringle birlikte yapan kas) kas problemlerinin üstesinden geldi. Antrenmanın tamamında diğer oyuncularla birlikte yer aldı. Buna ek olarak Carvajal, Rodrygo ve Vinicius ile özel bir antrenman yaptı."

Haberin Devamı

CARLO ANCELOTTİ'DEN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler ile ilgili bilgilendirme yaptı. La Liga'nın 19. haftasında yarın oynanacak Real Madrid - Mallorca karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenleyen İtalyan hoca, Arda'nın takıma geri döndüğünü duyurdu.

Carlo Ancelottiden Arda Güler açıklaması Eğer süre veremezsem...

Tecrübeli teknik direktör, Arda ile ilgili verdiği demeçte, "Arda Güler, Vinicius ve Carvajal takıma geri döndü. Arda Güler konusunda acele etmiyoruz. Çok genç ve parlak bir geleceği var. Yarın verebilirsem, ona süre vereceğim. Eğer veremezsem de bu bir sonraki maçta olacak" yorumunu yaptı. Real Madrid'in yarın Mallorca ile oynayacağı karşılaşma Türkiye saati ile 21.15'te başlayacak.

KAMP KADROSU BELLİ OLDU

KALECİLER: Lunin, Kepa, Fran.

SAVUNMA: Carvajal, Lucas Vazquez, Fran Garcia, Rüdiger, Carrillo.

ORTA ALAN: Bellingham, Kroos, Modric, Valverde, Tchouameni, Ceballos, Nico Paz, Arda Güler.

HÜCUM: Vinicius Junior, Rodrygo, Joselu, Brahim.

Carlo Ancelottiden Arda Güler açıklaması Eğer süre veremezsem...

YORUM YAZ