MENÜ

(ÖZET) DEV MAÇTA KAZANAN YOK! Bayern Münih - Real Madrid maç sonucu: 2-2

Şampiyonlar Ligi’nde yarı finallerin ilk heyecanı bu gece başladı. Turnuvanın iki büyük favorisi Bayern Münih ile Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, Devler Ligi'ndeki yarı final maçında kozlarını paylaşTI. Real Madrid, Vinicius'un attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı Madrid'in 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda Bayern Münih'te Sane attı, durum 1-1 oldu. Ardından Kane, penaltıdan kaydettiği golle Bayern'i 2-1 öne geçirdi. Daha sonra Vinicius bir kez daha sahneye çıktı ve penaltıdan kaydettiği golle skoru eşitledi ve dev mücadele 2-2 sona erdi. Dev müsabakada Arda Güler, forma şansı bulamadı. Bayern Münih - Real Madrid maçına dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de...

(ÖZET) DEV MAÇTA KAZANAN YOK! Bayern Münih - Real Madrid maç sonucu: 2-2
MAÇ BİTTİ!

Dev müsabaka, atılan karşılıklı gollerin ardından 2-2 sona erdi. 

MADRID PES ETMİYOR!

Real Madrid'den geri adım yok. Vinicius, Rodrygo'nun kazandığı penaltının ardından topun başına geçen Vinicius, topu ağlara gönderdi ve mücadeleye 2-2'lik eşitliği getirdi. 

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

BAYERN KAÇIRDI!

Mazraoui, içeriye doğru çevirdi, Kane topu kontrol edip vuruşunu yaptı. Top, Rüdiger'e çarpıp direğin yanından dışarıya çıktı.

Haberin Devamı
KANE, BAYERN'İ ÖNE GEÇİRDİ!

Harry Kane, Musiala'nın kazandırdığı penaltıda topun başına geçti. İngiliz golcü, penaltıdan kaydettiği golle skoru 2-1'e getirdi. Bayern, 4 dakika içinde geri döndü.

SANE ATTI, BAYERN EŞİTLİĞİ YAKALADI!

Sane, sağdan çok hızlı geldi. Mendy'yi geçti. Ceza sahasına girer girmez müthiş bir vuruş çıkardı. Lunin, topu görmekte zorlandı ve meşin yuvarlak solundan ağlarla buluştu.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

KROOS MÜTHİŞ VURDU!

Real Madrid, Nacho'nun kaptığı topla çok hızlı çıktı. Vinicius, Bellingham'ı gördü. İngiliz yıldız, soldan koşu yapan Kroos'a aktardı topu. Alman yıldız, gelişine harika vurdu. Neuer, soluna doğru gelen topa harika uzandı ve topu çıkardı.

Haberin Devamı
İKİNCİ YARI BAŞLADI!

Mücadelede ikinci yarının ilk düdüğü geldi. 

İLK YARI BİTTİ!

Mücadelenin ilk yarısını Real Madrid, Vinicius'un golüyle 1-0 önde noktaladı.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

KANE VURDU, AZ FARKLA DIŞARDA!

Harry Kane, ceza sahasına yakın bir bölgeden serbest vuruştan harika bir şut çıkardı. Top, az farkla auta çıktı.

Haberin Devamı
BAYERN OYNADI, MADRID ATTI!

Bayern Münih, art arda ataklarla Real Madrid kalesine etkili gelirken İspanyol devinin Alman yıldızı Kroos, orta sahadan Vinicius'a attığı enfes pasla Brezilyalı yıldızı bir anda Neuer'le karşı karşıya bıraktı. Vinicius, Neuer'in soluna doğru vuruşunu yaptı ve takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. 

MUSIALA VURDU!

Bayern Münih'te Kim Min-Jae'nin Vinicius'tan kazandığı topla Musiala buluştu. Musiala'nın vuruşunda top üstten auta çıktı.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

BAYERN HIZLI BAŞLADI!

Bayern Münih, Real Madrid kalesine henüz ilk dakikada çok etkili geldi. Kane'in pasında Sane sol çaprazdan ceza alanına girdi. Vuruşunu yaptı, ancak Lunin gole izin vermedi. 

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
MAÇ BAŞLADI!

Şampiyonlar Ligi'ndeki dev müsabakada ilk düdük çaldı.

BAYERN MUNIH'İN 11'İ BELLİ OLDU!

Bayern Münih: Neuer, Kimmich, Eric Dier, Kim Min-Jae, Mazraoui, Laimer, Goretzka; Sané, Musiala, Guerreiro, Kane.

Fenerbahçe'nin eski stoperi Kim Min-Jae ilk 11'de bulunuyor. 

REAL MADRID'IN 11'İ BELLİ OLDU!

Real Madrid: Lunin, Vazquez, Nacho, Rüdiger, Mendy, Valverde, Tchouameni, Kroos, Bellingham, Rodrygo, Vinicius.

Arda Güler, yedekler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı
Arda Güler yedek

Real Madrid'in Türk yıldızı Arda Güler'in maça yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Arda, bu dev mücadelede hocası Carlo Ancelotti'den forma bekleyecek.

Muhtemel 11'ler

Bayern Münih - Real Madrid maçının muhtemel 11'leri şu şekilde:

Bayern Münih: Neuer, Kimmich, Kim Min-Jae, Dier, Davies, Laimer, Goretzka, Müller, Choupo-Moting, Guerreiro, Kane.

Real Madrid: Lunin, Vazquez, Tchouameni, Rüdiger, Mendy, Valverde, Camavinga, Kroos, Bellingham, Rodrygo, Vinicius.

Sacha Boey kadroda olmayacak

Bayern Münih'te Galatasaray’ın eski oyuncusu Sacha Boey sakat, Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Min-Jae'nin ise 11'de yer alması bekleniyor. Arda Gülerli Real’de Carvajal cezalı, kaleci Courtois ve Alaba da sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler.

Allianz Arena'da dev maç

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında bu gece Bayern Münih, Real Madrid'i konuk edecek. Allianz Arena'da oynanacak mücadele saat 22.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Fransız hakem Clement Turpin yönetecek. Dev mücadele EXXEN ve TV 8,5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

YORUM YAZ