MENÜ

Avrupa devinden Arda Güler'e transfer kancası! Teklif ortaya çıktı...

Yaz transfer sezonunda Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Avrupa devi, genç yıldızı radarına aldığı öğrenildi. Öte yandan verilen teklifin detayları ortaya çıktı.

Avrupa devinden Arda Güler'e transfer kancası! Teklif ortaya çıktı...

Real Madrid'in Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler yeni takımıyla henüz sahaya çıkamadan art arda teklifler gelmeye devam ediyor. Şimdi de Avrupa devinin genç yıldıza transfer kancası attığı ve teklifin yollandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

SEZON BAŞI TRANSFER OLDU

Arda Güler, sezon başında 20 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e imza attı. Genç oyuncunun sözleşmesinde 10 milyon Euro'luk bonus maddesinin yer aldığı belirtildi. Öte yandan Arda Güler'in bir sonraki satışından Fenerbahçe'nin yüzde 20 pay alacağı aktarıldı.

Avrupa devinden Arda Gülere transfer kancası Teklif ortaya çıktı...

CARLO ANCELOTTİ, ARDA GÜLER'İN DÖNÜŞ TARİHİYLE İLGİLİ KONUŞTU

Real Madrid, İspanya LaLiga'nın 10'uncu haftasında yarın deplasmanda Sevilla ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sakatlığını atlatmasının ardından takımla antrenmanlara başlayan milli oyuncu Arda Güler'in son durumuyla ilgili olarak Ancelotti, "Arda'nın durumu gayet iyi. Biraz kondisyonu eksik ve bu yüzden 2 haftalık bir zamana ihtiyacı var. Kendisi ofansif bir oyuncu ve her pozisyonda görev yapabiliyor. Bellingham gibi forvet arkasında oynayabildiği gibi ters ayaklı bir kanat oyuncusu pozisyonunda da görev alabilir" diye konuştu.

"MUTLU DEĞİL ÇÜNKÜ DAHA FARKLI BAŞLAMAK İSTİYORDU"

İtalyan teknik adam, Arda Güler'in yeteneğine inandığını vurgulayarak, "İyi uyum sağlaması gerekiyor ve ona yardımcı oluyorlar. Mutlu değil çünkü farklı başlamak istiyordu ama burada iyi şeyler yapacak zamanı var. Tüm yeteneklerini göstermeye hazır" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ 2029'DA BİTECEK

Arda Güler'in Real Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2029'da sona erecek. 18 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 15 milyon euro. A Milli Futbol Takımı'nda 4 maça çıkan Arda Güler, 1 gol sevinci yaşadı.

Avrupa devinden Arda Gülere transfer kancası Teklif ortaya çıktı...

MILAN'DAN TRANSFER KANCASI

Fichajes'te yer alan habere göre İtalya Serie A ekiplerinden Milan, Arda Güler'i kadroda katmak için çalışmalara başladı. İtalyan temsilcisi, Real Madrid'e yaz aylarında ödedikleri bedelle aynı fiyat olan 20 milyon Euro'yu teklif etti.

HENÜZ MAÇA ÇIKAMADI

Sezon başında Real Madrid'e katılan Arda Güler, sakatlıklar yüzünden henüz yeni takımıyla resmi maça çıkamadı.

Avrupa devinden Arda Gülere transfer kancası Teklif ortaya çıktı...

'ÖMÜR BOYU HATAY'DA KALABİLİRİM'

Avrupa devinden Arda Gülere transfer kancası Teklif ortaya çıktı...

YORUM YAZ