MENÜ

Arda Güler'in Real Madrid'deki geleceği tartışılıyor!

Real Madrid’in, Mallorca deplasmanında da süre alamayan Arda Güler, La Liga’da bu sezon sadece 36 dakika sahada kalabildi. Milli futbolcumuzun gelecek sezon başka bir takıma kiralanabileceği konuşuluyor.

Arda Güler'in Real Madrid'deki geleceği tartışılıyor!

Sezon başında Fenerbahçe’den, Real Madrid’e transfer olan ve üst üste yaşadığı sakatlıklar sonrasında şanssız bir dönem geçiren Arda Güler, ilk maçına çıkmak için 2024’ün ilk ayını (6 Ocak İspanya Kral Kupası’ndaki Arandina maçı) beklemişti. Bundan sonra daha çok süre bulacağı düşünülen Arda, 5’i La Liga olmak üzere toplamda 7 maça çıktı. Ligde 1 gol atan ve sadece 36 dakika süre bulabilen Milli futbolcumuzun, önceki gün deplasmanda 1-0 kazanılan Mallorca karşılaşmasına ilk 11’de başlayacağı konuşuluyordu. Ancak teknik direktör Carlo Ancelotti, yedek soyundurduğu Arda’ya yine süre vermedi.

CİTY MAÇINDA DA ZOR...

Haberin Devamı

En son 16 Mart’taki Osasuna maçında oyuna giren 19 yaşındaki yıldız, böylece son 3 karşılaşmada da oyuna giremedi. Hafta içinde Manchester City ile deplasmanda oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında da oynaması beklenmeyen Arda’nın, gelecek sezon daha fazla oynaması adına başka bir takıma kiralık gidebileceği konuşuluyor. Arda’ya yakın kaynakların ise bununla ilgili olarak sezon sonunda kulüple bir görüşme yapılacağına dair bilgiler verdiği ifade ediliyor.

 

YORUM YAZ