MENÜ

Arda Güler'in orta sahadan şutu direkten döndü! Ancelotti'den büyük övgü...

La Liga'da lider Real Madrid, Osasuna deplasmanında 4-2 kazandı. Milli futbolcumuz Arda Güler de uzun yıllar unutulmayacak gole çok yaklaştı, orta sahadan gönderdiği şut direkten oyun alanına döndü. Los Galacticos'un hocası Carlo Ancelotti de, "Bu bizim için bir gol. Arda, muazzam yeteneklere sahip eşsiz bir futbolcu" dedi.

Arda Güler'in orta sahadan şutu direkten döndü! Ancelotti'den büyük övgü...

İspanya La Liga'nın 29. haftasında Real Madrid, Osasuna'nın konuğu oldu. Los Galacticos deplasmandan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Gözlerimiz ise elbette milli futbolcumuz Arda Güler'in üzerindeydi. 

Haberin Devamı

Kaleciyi önde görünce...

Geçtiğimiz hafta Celta Vigo karşısında fileleri sarsan ve La Liga'daki ilk golünü kaydeden 18 yaşındaki futbolcu, 85. dakikada Brezilyalı yıldız Vinicius Junior'un yerine oyuna dahil oldu. 90+4'te ise başarılı oyuncu gole çok yaklaştı! Arda Güler orta saha çizgisinin hemen önünden rakip kaleciyi önde görünce kaleye vurdu ve top üst direkten oyun alanına döndü.

Ancelotti konuştu 

Uzun yıllar unutulmayacak gole çok yaklaşan genç yıldızımız için maçın ardından Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de açıklamalarda bulundu.

Arda Gülerin orta sahadan şutu direkten döndü Ancelottiden büyük övgü...


İtalyan teknik adam, çok konuşulacak o pozisyonla ilgili şu ifadeleri kullandı 👇

Arda Güler, büyük yetenek. Gol atamamış olmasının bir önemi yok, o vuruşu bizim için goldü. Bu şutu her oyuncu deneyemezdi. 19 yaşında, kendine bu kadar güvenen çok az futbolcu gördüm. Arda, muazzam yeteneklere sahip eşsiz bir futbolcu.

İşte o pozisyon 👇

Arda Gülerin orta sahadan şutu direkten döndü Ancelottiden büyük övgü...

YORUM YAZ