MENÜ

Arda Güler'in korktuğu başına geldi! Karar kesin, dönüş yok...

Rayo Vallecano maçında sadece 9 dakika süre alabilen ve yine kendisini gösterme fırsatı bulamayan Arda Güler için Real Madrid kararını verdi. Carlo Ancelotti, daha önce bir başka yıldız futbolcuda uygulanan planı bu kez Arda üzerinde deneyecek. İşte detaylar...

Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, La Liga'nın 25. hafta mücadelesinde pazar akşamı Rayo Vallecano ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan ve henüz 3. dakikada Joselu'nun golüyle öne geçen Carlo Ancelotti'nin öğrencileri, üstünlüğünü korumayı başaramadı. Miguel Crespo'nun forma giydiği Rayo Vallecano, Tomas'ın 27. dakikada penaltıdan kaydettiği gol ile 1-1'lik beraberliği yakaladı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca Madrid, bu deplasmanda iki puan bıraktı.

Haberin Devamı

Arda Gülerin korktuğu başına geldi Karar kesin, dönüş yok...

6 PUAN FARK

Real Madrid, Rayo Vallecano deplasmanında iki puan kaybetmiş olmasına rağmen La Liga'da zirvede rahat durumda. Bir maç eksiği bulunan Los Blancos'un, ikinci sıradaki Girona ile arasında 6 puanlık bir fark bulunuyor. Madrid'in ezeli rakibi Barcelona ile arasında ise 8 puanlık bir fark var. Carlo Ancelotti'nin öğrencilerinin bu sezon La Liga'yı şampiyon olarak tamamlamasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

ARDA SADECE 9 DAKİKA

Real Madrid'in Rayo Vallecano deplasmanında Türkiye'de gözler yine Arda Güler'deydi. Karşılaşmaya yedek oyuncu olarak başlayan A Millî Takım'ın yıldızı, çok az süre alabildi. Arda, mücadelenin 87. dakikasında efsanevi Hırvat orta saha Luka Modric'in yerine oyuna girdi. 6 dakikalık uzatma süresinin eklendiği maçta 18 yaşındaki orta saha oyuncusu toplamda 9 dakika süre almış oldu.

Haberin Devamı

Arda Gülerin korktuğu başına geldi Karar kesin, dönüş yok...

AYRILIK KESİN GİBİ

İspanyol basınında Real Madrid'i yakından takip eden Realmadrid Exclusivo'da yer alan habere göre, Arda'nın dün akşam sadece 9 dakika süre alması, onun yazın takımdan gönderilmesini 'neredeyse' kesinleştirdi. Söz konusu haberde, "Oyuncu yeteri kadar süre alamıyor. Rayo Vallecano'ya karşı sadece 9 dakika sahada kalabildi. Sezonun ilk yarısında sakatlıklardan etkilenen oyuncu, kulübün ve teknik direktörün güvenine sahip. Ancak özellikle dün akşamdan sonra Arda'nın takımdan ayrılması giderek daha yakın gibi görünüyor. Real Madrid, Brahim Diaz'daki plana benzer bir plan yapmayı ve genç yıldızın elit seviye futboldaki becerilerini geliştirip daha tecrübeli bir oyuncu olarak geri dönebilmesi için onu kiralık olarak göndermeyi düşünüyor" ifadeleri kullanıldı. Arda daha önce yaptığı açıklamalarda Real Madrid'de kalmayı ve kiralık olarak gitmeyi istemediğini söylemişti.

Arda Güler'den akıllara zarar asist!
YORUM YAZ