MENÜ

Arda Güler'in ilk maçında ilginç anlar! Tartışma çıktı...

Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkan Arda Güler, harika bir performans sergiledi. İspanyol basınından büyük övgü toplayan genç yıldız, ilk maçında takım arkadaşı ile bir tartışma yaşadı. İşte detaylar...

Arda Güler'in ilk maçında ilginç anlar! Tartışma çıktı...

İspanya Kral Kupası Son 32 Turu karşılaşmasında Real Madrid deplasmanda Arandina ile karşı karşıya geldi. Sezon başında İspanyol devinde transfer olan Arda Güler ilk kez ilk 11'de yer aldı. Real Madrid 54. dakikada Joselu ve 55. dakikada Brahim Diaz ve 90+1. dakikada Rodrygo'nun golleriyle 3-0 geçti. 90+3. dakikada Nacho'nun kendi kalesine attığı gol skoru belirledi ve Real, 3-1 kazandı.

Haberin Devamı

Arda Güler'den harika performans!

Genç yıldız, ilk maçında asist veya gol üretemese de harika bir performans sergiledi. İspanya'da Arda Güler'in ilk maçı manşetleri süsledi. İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Marca, Arda Güler için; "İlk maçında klas ve karakterli bir oyun sergiledi. Türk oyuncu kalitenin en saf haliydi. Her kontrolünde, topsuz hareketlerinde, oyun karşılama biçiminde, bir sonraki pası öngörme biçiminde. Arda'nın heyecan verici oyunu dün akşamki Real Madrid'in en iyi yanıydı" ifadelerine yer verdi.

Arda Gülerin ilk maçında ilginç anlar Tartışma çıktı...

"İlk görüşte umut"

İspanyol AS ise, Arda için, "Arda: İlk görüşte umut" başlıklı bir haber yayınladı. Haberde, Türk oyuncu üç sakatlıktan sonra nihayet ilk maçına çıktı ve umut dolu bir 60 dakikaya imza attı. Üç şut, bir direkten dönen top ve % 90 pas isabeti. İlk yarıda Real Madrid'in açık ara en iyi hücumcusuydu. Mümkün olan her fırsatta şut attı ve ilk iki pozisyonda kötü olduğu düşünülen sağ ayağıyla çekinmeden vurdu" sözleri yer aldı.

Haberin Devamı

Ceballos ile frikik tartışması!

Bu arada karşılaşmanın 17. dakikasında ilginç anlar yaşandı. Real Madrid, ceza sahası dışı sol çaprazından serbest vuruş kazandı. Bu serbest vuruşun ardından Arda Güler topu eline aldı ancak bu esnada Real Madrid'in bir başka orta sahası Dani Ceballos, genç futbolcunun yanına gelerek Arda'dan topu almak istedi. Kısa süreli tartışmanın ardından Arda topu bırakmadı ve frikiği kullandı. Sol ayakla harika bir vuruş yapan Arda, topu yakın direğe nişanladı.

Arda Gülerin ilk maçında ilginç anlar Tartışma çıktı...

Akıllara Serdar Dursun geldi

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde Hatayspor karşısında sahaya ilk 11'de çıkan Arda Güler, kazanılan serbest vuruşta Serdar Dursun'la kimin vuracağına dair bir diyalog yaşamıştı. Arda Güler, Serdar Dursun'a, "Sen mi vuracaksın abi?" demiş ve o anlar kameralara yansımıştı. Frikiği Serdar Dursun kullanmış ve top, Hatayspor kalecisi Munir'de kalmıştı.

Arda Gülerin ilk maçında ilginç anlar Tartışma çıktı...

YORUM YAZ