MENÜ

Arda Güler'i kahreden Mbappe haberi! Real Madrid'de işler değişiyor...

Real Madrid'de şu ana kadar beklediği süreyi alamayan Arda Güler'in önünü kapatan bir haber daha geldi. Kulübün çılgın projesi, Fenerbahçe'nin eski yıldızı için hiç iyi olmadı. İşte detaylar...

Arda Güler'i kahreden Mbappe haberi! Real Madrid'de işler değişiyor...

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den 20 milyon euro bonservis ücreti karşılığında Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, kamp döneminde üst üste yaşadığı sakatlıkların ardından fiziksek olarak bir hayli geri kalmıştı. A Millî Takım'ın yıldızı iyileşip idmanlara başladı ancak şu ana kadar istediği süreyi alamadı. Her zaman sahada olmak isteyen Arda'ya Carlo Ancelotti'nin verdiği süre yetersiz kaldı. 18 yaşındaki süper solağı üzen son gelişme ise Real Madrid'in çılgın projesi oldu.

Haberin Devamı

Arda Güleri kahreden Mbappe haberi Real Madridde işler değişiyor...

LOS GALACTICOS GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Arda Güler bir çıkış yolu ararken, Real Madrid ise gelecek sezon Los Galacticos'u yeniden hayata geçirecek bir proje üzerinde çalışıyor. Brezilya'nın yeni genç yıldızı Endrick'i transfer eden Madrid, Kylian Mbappe ve Erling Haaland'ı da renklerine bağlamak istiyor.

Prag maçından sonra...

HAALAND'I DA İSTİYORLAR

Cadena SER'de yer alan habere göre Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Kylian Mbappe'nin dışında Erling Haaland'ı da takımda görmeyi çok istiyor. Haberde Ancelotti'nin yaz aylarında Harry Kane'i transfer etmek istediği fakat yönetimin Haaland transferine engel olmaması için Kane'i transfer etmediği belirtildi. Florentino Perez'in yaz aylarında Mbappe ve Haaland'a eflatun-beyazlı formayı giydirmek istediği ifade edildi.

Haberin Devamı

ARDA'NIN AYRILMASI BEKLENİYOR

Real Madrid'in gelecek sezon Endrick ve Mbappe'yi kadrosuna kattığı senaryoda hücum hattında rotasyon artmış olacak. Vinicius, Rodrygo, Brahim Diaz, Endrick ve transfer edilmesi halinde Mbappe ile muhteşem bir hücum hattına sahip olacak Real Madrid'de Arda Güler'in takımdan ayrılması bekleniyor.

Arda Güleri kahreden Mbappe haberi Real Madridde işler değişiyor...

ARDA GÜLER'DE MBAPPE FAKTÖRÜ

İspanyol basını da Kylian Mbappe ve Endrick transferlerinin ardından Arda Güler'in forma şansı bulmakta zorlanacağını ifade etti. Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Defensa Central'de yer alan haberde Mbappe'nin gelecek sezondan itibaren Real Madrid forması giyeceği ve hücum hattındaki bu zenginliğin Arda Güler'i olumsuz yönde etkileyebileceği öne sürüldü. 

"SÜRE ALMAYA İHTİYACI VAR"

Söz konusu habere şu ifadeler yer aldı: "Real Madrid şimdiden gelecek sezonki kadrosunda yapacağı değişiklikleri düşünüyor. Endrick de gelecek. PSG forveti Mbappe de 1 Temmuz'dan sonra beyaz formayı giyecek. Arda Güler'in dakikalara ihtiyacı var ve bunu bilen Real Madrid, genç oyuncunun hem düzenli oynaması hem de oyununda ilerleme kaydetmesi amacıyla onun gelecek sezon kiralık olarak gitme ihtimalini değerlendirmeye başladı. Bu fikir şimdilik sadece Valdebebas'taki bazı yöneticiler arasında konuşuluyor ancak Arda Güler'in sakatlıklar nedeniyle neredeyse hiç maç oynayamadığı ligde yeteneklerini geliştirmeye devam etmesi gerektiği fikri yöneticiler arasında konuşuluyor. Mbappe transferi, her şeyi değiştirebilir."

YORUM YAZ