MENÜ

Arda Güler'e Modric Piyangosu! İspanyollar duyurdu

Almeria karşılaşmasında oyuna girmeyince sinirlenip yeleğini fırlatan Arda Güler'in Real Madrid'den kiralık olarak gönderileceği iddia edilmişti. Genç yıldızla alakalı İspanya'dan son gelen haberler ise olumlu. İşte detaylar...

Arda Güler'e Modric Piyangosu! İspanyollar duyurdu

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den dünya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler için şu ana kadar işler çok iyi gitmedi. 2023'te yaşadığı sakatlıklardan dolayı Los Blancos formasını giyemeyen genç yıldız, yeni yılda süre almaya başlasa da tatmin olmadı. Arandina ve Atletico Madrid karşılaşmalarında sahaya çıkan Arda Güler, henüz Santiago Bernabeu'da sahne alamadı ve bu durumdan pek memnun değil.

Haberin Devamı

Arda Gülere Modric Piyangosu İspanyollar duyurdu

YELEĞİ FIRLATMIŞTI

18 yaşındaki süper solak, La Liga'da son oynanan Almeria karşılaşmasında yedek kulübesindeydi. Arda maç boyunca ısındı ancak Carlo Ancelotti, millî futbolcuyu yine oynatmadı. Bu durum genç yıldızı bir hayli kızdırdı. Arda üzgün bir şekilde yedek kulübesine giderken yeleğini çıkarıp sert bir şekilde yere fırlattı.

'KİRALIK GÖNDERİLECEK' İDDİALARI

İspanyol gazetesi Sport’un haberine göre Arda Güler’in yaz transfer döneminde başka bir takıma kiralanması gündeme alındı. Real Madrid’deki yıldızların arasında forma bulamayan Arda’nın daha da gelişmesi için haziran ayında kiralık gönderilmesine sıcak bakıldığı ifade edildi. Ancak daha sonra İspanya'dan gelen haberler, Arda'nın başkan Florentino Perez ile görüştüğü ve takımda kalacağına yönelikti.

Haberin Devamı

Arda Gülere Modric Piyangosu İspanyollar duyurdu

MODRİC DETAYI!

İspanyol internet sitesi Planetaerealmadrid'de yer alan son habere göre ise Carlo Ancelotti, genç yıldız ile bu konu hakkında defalarca görüştü. Haberde, başkan Florentino Perez'in de Arda'yı kesinlikle bırakmak istemediği kaydedilirken, millî futbolcudan sabırlı olmasının talep edildiği aktarıldı. Ayrıca Luka Modric'in sezon sonunda kulüple sözleşme yenilemeyeceği ve Arda'nın daha fazla süre alacağı gelen bilgiler arasında.

YORUM YAZ