MENÜ

Arda Güler'den Real Madrid'e müjde! İspanyollar duyurdu

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'in yolunu tutan Türk yıldız Arda Güler, şu ana kadar yaşadığı sakatlıklar nedeniyle forma şansı bulamadı. Hocası Ancelotti, geçtiğimiz günlerde genç yıldızı hakkında güzel haberler verdi, ancak İspanyollar Arda'nın dönüşüne ilişkin başka bir müjde paylaştılar.

Arda Güler'den Real Madrid'e müjde! İspanyollar duyurdu

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle yeni takımı Real Madrid'de resmi bir müsabakaya çıkamayan Arda Güler hakkında, hocası Ancelotti'nin ardından İspanyollardan da müjdeli bir haber geldi. Çalışmalarını oldukça titiz bir şekilde gerçekleştiren Arda hakkında, sevindiren gelişmeyi duyurdular.

Haberin Devamı

RESMEN AÇIKLANDI!

Henüz resmi maça çıkamadı

İlk antrenmanlarında takımın diğer yıldızlarını büyüleyen, idman videolarında hep en öne çıkan isim olan genç oyuncu bir antrenmanda menisküsünden sorun yaşayınca uzun bir süre sahalardan uzak kalmıştı. Ardından güçlenerek idmanlara dönen Arda bu kez de kas problemi yaşayınca şu ana kadar Eflatun-Beyazlılar'la herhangi bir resmi maça çıkamadı. 

Arda Gülerden Real Madride müjde İspanyollar duyurdu

'Takıma dönmesi çok yakın'

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de bugün Arda Güler'in dönüşüyle ilgili önemli açıklamalarda bulunmuştu. İtalyan teknik adam, "Gelecek hafta antrenmanlarının temposu artacak. Arda Güler'in takıma dönmesi çok yakın. Ancak Arda'nın yılın son maçlarında mı, yeni yılın başında mı oynayacağını söyleyemem" demişti. 

Haberin Devamı

Arda'nın hedefi 2024'te sahaya çıkmaktı

Hatırlanacağı üzere, İspanyol gazetesi AS da Arda Güler'in dönüşü için 17 Aralık'taki Villarreal, 21 Aralık Alaves ya da 3 Ocak 2024'teki Mallorca maçını işaret etmişti. Haberde; 'Arda Güler’in arzusu, Real Madrid’le sözleşme imzaladığı 2023'ün sonundan önce sembolik etki için de sahaya çıkabilmekti. Ancak son sözü sağlık ekibi söyleyecek' ifadeleri de yer almıştı.

Arda Gülerden Real Madride müjde İspanyollar duyurdu

İspanyollardan müjdeli haber! 

Marca'da yer alan habere göre, Arda Güler'in sahalara dönmesi 2024 olarak düşünülüyordu ancak kaydettiği aşama sayesinde daha erken dönebileceği vurgulandı. Çalışmalarını oldukça titiz bir şekilde gerçekleştiren Arda, yaptığı antrenmanlar sayesinde güç seviyesini de gözle görülür bir şekilde artırdı. Kaydettiği bu aşamanın ardından Arda'nın 2024 yılını beklemeyeceği vurgulanırken Türk yıldızın, yeni yıldan önce sahalara dönebileceğinin altı çizdi.

Fenerbahçe'den dikkat çeken Beşiktaş paylaşımı!

Arda Gülerden Real Madride müjde İspanyollar duyurdu

YORUM YAZ