MENÜ

Arda Güler'den güzel haber! İspanyollar açıkladı

Real Madrid'in bir türlü sahaya çıkamayan Türk yıldızı Arda Güler'den sevindiren haber geldi. Yaşadığı sakatlıklarla sıkıntılı günler geçiren Arda için nihayet daha güzel günler kapıda. İşte detaylar...

Arda Güler'den güzel haber! İspanyollar açıkladı

Real Madrid'de tüm gözler Türk yıldız Arda Güler'e çevrildi. Arda'nın artık en kısa sürede sahalara dönmesi beklenirken İspanyollar tüm detayları açıkladı. Arda'nın yeteneklerini sergilemesini sabırsızlıkla bekleyen taraftarlar ise heyecanlı bekleyişlerine devam ediyorlar. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Sakatlıklardan kurtulamadı

Transfer olduğu günden bu yana Türk futbolseverlerin sahada görmek için sabırsızlandığı 18 yaşındaki yıldız futbolcunun şanssızlıklar yakasını bırakmadı. Bir an önce sahaya çıkmak için sabırsızlanan Arda Güler'in oyunundan çok sakatlıkları İspanya'ya damga vurdu. Genç futbolcu transfer olduğu günden bu yana yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Los Galacticos'ta forma şansı bulamadı.

Arda Gülerden güzel haber İspanyollar açıkladı

İspanyollar açıkladı

Marca'nın haberine göre; Arda Güler'den Real Madrid'den güzel bir haber geldi. Arda Güler ve Tchouaméni sahada bireysel olarak antrenmanlarına başladılar. Çalışmalarına başlayan yıldız oyuncularının sakatlıklarının artık kısa süre içerisinde son bulacağı bilgisi verildi.

Arda Gülerden güzel haber İspanyollar açıkladı

En doğru zaman bekleniyor

Haberin Devamı

Arda Güler'in hiçbir şekilde acelesi olmadığının altı çizilirken uzun süredir ilk maçını oynamak için sabırsızlıkla beklediği aktarıldı. Real Madrid'e geldiği günden beri sakatlıklarla boğuşan Arda'nın ilk maçına çıkmak için en doğru zamanı beklediği vurgulandı. Bu nedenle son derece sakin bir şekilde antrenmanlarını sürdürdüğü ve en doğru zamanda sahada olacağı belirtildi. 

Arda Gülerden güzel haber İspanyollar açıkladı

Madrid'de sakatlar dönüyor!

Aynı şekilde Kepa da antrenmanlara geri döndü ve önümüzdeki Cumartesi Santiago Bernabéu'da Granada'ya karşı oynayacağı maç için hazır olması bekleniyor. Courtois, Militão, Modric, Vini Jr. ve Camavinga, ilgili iyileşme süreçlerine devam edildiği bilgisi de aktarıldı.

Arda Gülerden güzel haber İspanyollar açıkladı

YORUM YAZ