MENÜ

Arda Güler süre almadı! Real Madrid - Mallorca maç sonucu 1-0

İspanyol devi Real Madrid'in yıldızı Arda Güler sakatlığını atlattı ve artık oynamaya hazır duruma gelmişti. Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin şans vermesi halinde ilk kez sahaya çıkacaktı ve siftah yapacaktı. Ancak İtalyan menajer Arda Güler'e şans vermedi ve Milli futbolcu Real Madrid'in Mallorca'yı 1-0 yendiği mücadelede sahaya çıkamadı. Bu maça dair tüm detaylar haberimizde...

Arda Güler süre almadı! Real Madrid - Mallorca maç sonucu 1-0

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'in yolunu tutan Türk yıldız Arda Güler, takıma dahil olduğu ilk günlerden beri yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bir türlü resmi müsabakada sahaya çıkamadı. Real Madrid, Mallorca karşısında Rudiger'in golüyle 1-0 kazanarak 3 puanı aldı. 

Haberin Devamı

İtalyan hocası Carlo Ancelotti'nin sabırsızlıkla beklediği Arda, ilk maçına Mallorca karşısında çıkmaya hazırlanıyordu. Ancak Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'e Mallorca mücadelesinde şans vermedi. 

ZİRVEYE KURULDU!

Real Madrid, aldığı 1-0'lık galibiyetin ardından LaLiga'da 48 puana ulaştı ve 45 puanlı Girona'nın 3 puan önünde liderlik koltuğunda oturdu. Lig tablosunun 3. sırasında 38 puanla Atletico Madrid yer alırken 4. sırada ise aynı puanla Barcelona bulunuyor.

ARDA GÜLER SÜRE ALMADI

İspanyol devi, mücadelenin 78. dakikada kullanılan korner atışından Alman stoperi Rudiger'in golüyle Mallorca'yı 1-0 mağlup etti. Arda Güler, mücadelenin son anlarına kadar saha kenarında ısınma hareketlerini sürdürdü. Ancak, daha sonra Carlo Ancelotti tarafından yedek kulübesine çağrılan Arda, oyuna dahil olmadı.

Haberin Devamı

ANCELOTTİ: ARDA GÜLER SÜRE ALACAK!

İtalyan menajer Carlo Ancelotti, Mallorca maçından sonra Arda Güler hakkında şu ifadeleri kullandı: 

Arda çok genç, daha 18 yaşında. O, Real Madrid'in bugünü ve geleceği. Şu anda çok rahat durumda ve döndüğü için çok mutlu. Arda Güler, yakında süre almaya başlayacak.

MAÇTAN BÖLÜMLER

Arda Güler süre almadı Real Madrid - Mallorca maç sonucu 1-0

 

YORUM YAZ