MENÜ

Arda Güler sahaya çıktı! İşte müjdeli haber

Real Madrid'in Türk yıldızı Arda Güler'den müjdeli haber geldi. Yıldız oyuncu, yaşanan son gelişmelerin ardından kendisinden olumlu bir haber bekleyen herkesi heyecanlandırdı.

Arda Güler sahaya çıktı! İşte müjdeli haber

Arda Güler'den müjdeli haber geldi. Yıldız oyuncu, yaşanan son gelişmelerin ardından kendisinden olumlu bir haber bekleyen herkesi heyecanlandırdı. Öte yandan Hırvat yıldız Modric'in genç yetenek hakkındaki görüşlerine de göz atalım... 

Haberin Devamı

MODRIC'TEN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

Real Madrid'den takım arkadaşı Arda Güler hakkında da konuşan Modric, “Arda harika bir çocuk, çok yetenekli bir oyuncu. Onu çok parlak bir gelecek bekliyor. Real Madrid taraftarına büyük sevinçler yaşatacağına eminim. Maalesef yaşadığı sakatlık nedeniyle henüz bu yeteneğini ortaya koyma fırsatı bulamadı. Eminim önünde harika bir gelecek var” diye konuştu.

Arda Güler sahaya çıktı İşte müjdeli haber

“ONU KİMSEYLE KIYASLAMAYA GEREK YOK”

Modric, “Arda Güler, Türkiye'nin Luka Modric'i olur mu?” şeklinde yöneltilen soruya şu yanıtı verdi: “Bırakın Arda Güler, Arda Güler olsun. Onu kimseyle kıyaslamaya gerek yok. Eminim kalitesini gösterecek ve büyük bir kariyeri olacak. Baskı altında olmasına gerek yok.”

ARDA GÜLER SAHAYA ÇIKTI

Haberin Devamı

Real Madrid'in büyük umutlarla Fenerbahçe'den transfer ettiği Arda Güler, yaşadığı şanssız sakatlıklar nedeniyle şu ana kadar resmi maçta forma giyemedi. Ancak, Arda Güler'den müjdeli bir haber geldi. Real Madrid'le saha çalışmalarına başlayan Güler'in en kısa sürede resmi müsabakaya çıkması bekleniyor.

Arda Güler sahaya çıktı İşte müjdeli haber

MİLLİ ARADAN SONRA HAZIR!

Arda Güler, Real Madrid kadrosuyla antrenmanlara geri döndü. Genç futbolcunun milli aradan sonra hazır olması bekleniyor. Real Madrid, milli ara dönüşü 21 Ekim Cumartesi günü Sevilla deplasmanına çıkacak.

Arda Güler sahaya çıktı İşte müjdeli haber

YORUM YAZ