MENÜ

Arda Güler, Premier Lig'e! Real Madrid'den sürpriz karar

Real Madrid, Girona maçında penaltı kazandıran ve İspanyol medyasından övgüleri toplayan Arda Güler'in Avrupa'da üst seviyede daha fazla maça çıkmasını istiyor. Kulüp yönetimi bu bağlamda yıldız futbolcu için planını hazırladı. İşte detaylar...

Arda Güler, Premier Lig'e! Real Madrid'den sürpriz karar

Real Madrid'in yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler, Carlo Ancelotti'den süre aldıkça hem öz güven kazanıyor hem de performansını geliştirmeye devam ediyor. Son olarak 4-0 kazanılan Girona maçında oyuna sonradan giren A Millî Takım'ın yıldızı, sergilediği performansla yine beğeni toplamıştı.

Haberin Devamı

BERNABEU'YA İLK KEZ ÇIKTI, PENALTIYI ALDI

Temmuz ayında Real Madrid'e imza atan Arda Güler, bu imzadan 7 ay sonra Santiago Bernabeu'da taraftarı önüne çıktı. La Liga'nın 24. haftasında cumartesi günü Girona ile oynanan maçta 77. dakikada oyuna giren genç futbolcu,  89. dakikasında takıma penaltı kazandırmayı başardı. Girona yarı alanında topu kontrol eden Arda çalımlarla sol çaprazdan ceza sahasına girdikten sonra Couto'nun müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Munuera, beyaz noktayı gösterdi. Yıldız oyuncu bu pozisyonun ardından takım arkadaşlarından tebrik, tribünlerden de alkış aldı.

Arda Güler, Premier Lige Real Madridden sürpriz karar

CAMAVINGA ÖFKELENDİRDİ

Bu arada, Arda Güler'in kazandığı penaltının ardından sahada ilginç anlar yaşandı. Real Madrid'in Fransız orta sahası Camavinga, Arda'yı tebrik etmek için yıldız oyuncunun yanına geldi. Millî futbolcuya arkadan sarılan Camavinga, Arda'nın kulağını yalayarak garip bir hareket yaptı. Bu hareketten rahatsız olan 18 yaşındaki futbolcu, bir hayli öfkelendi ve kendisini Camavinga'dan kurtardı. O anlar sosyal medyada viral oldu.

Haberin Devamı

SADECE 3 MAÇ KALDI

SÜRPRİZ İDDİA!

Öte yandan, İspanyol basınından Arda Güler ile ilgili ortaya yeni bir iddia atıldı. Real Madrid'i çok yakından takip eden Planeta Realmadrid adlı internet sitesinde yer alan habere göre Los Blancos, oyuncunun gelişimini hızlandırmak için Arda Güler'i sezon sonunda iyi bir kulübe kiralamak istiyor. Amaç, millî futbolcunun fiziksel gelişimini hızlandırmak olacak.

Arda Güler, Premier Lige Real Madridden sürpriz karar

"ÇIĞIR AÇACAK BİR YETENEK"

Söz konusu haberde Arda ile ilgili şu ifadeler yer alıyor: "Genç Türk oyuncu Arda Güler, sadece Real Madrid için değil, genel olarak futbol için en umut verici genç oyunculardan biri. Zira oyuncu, gelişimine büyük sabır gösteren takımda birkaç dakika oynamasına rağmen son derece yüksek bir seviyeye sahip olduğunu gösterdi. 18 yaşındaki futbolcu geleceğin Real Madrid'inin temel direklerinden biri olmak istiyor ve eğer kendisini gelişime adarsa çığır açacak bir oyuncu olma kapasitesine sahip.

KULÜP BAŞKANI AÇIKLADI!

PREMIER LİG YA DA LEVERKUSEN!

Ancak yönetim kurulu, genç oyuncuyu güçlendirmek ve geliştirmek için, daha fazla süre alabileceği bir takıma kiralamak istiyor. Arda için masada şu anda iki teklif bulunuyor. Oyuncuyla yazın kiralık olarak sözleşme imzalamak isteyen iki kulüpten biri, Premier Lig'den Tottenham. Diğeri ise Bundesliga lideri Bayer Leverkusen. Eğer Xabi Alonso, Leverkusen'in başında kalırsa, bu en uygun seçenek olarak görünüyor. Ancak Tottenham'ın teklifi de ciddi olarak düşünülüyor."

Haberin Devamı

YORUM YAZ