MENÜ

Arda Güler oyuna girdi, Real Madrid uzatmalarda kazandı! Nefes kesen çılgın maç...

Arda Güler'li Real Madrid ile Atletico Madrid, İspanya Süper Kupa yarı finalinde karşı karşıya geldi. Normal süresi 3-3 sona eren maçı Real Madrid, uzatmalarda bulduğu gol ile 5-3 kazandı. Bu sonuçla birlikte Real Madrid, adını finale yazdırdı. Milli futbolcumuz Arda Güler, oyuna uzatma dakikalarında dahil oldu.

Arda Güler oyuna girdi, Real Madrid uzatmalarda kazandı! Nefes kesen çılgın maç...

İspanya Süper Kupa yarı finalinde Madrid derbisi oynadı. Milli futbolcu Arda Güler'li Real Madrid ile Atletico Madrid dev maçta kozlarını paylaştı. Heyecan dolu maç Al Awal Park at King Saund University Stadyumu'nda oynandı. Normal süresi 3-3 biten maçı uzatmalarda Real Madrid 5-3 kazandı ve adını finale yazdırdı.

Haberin Devamı

Real Madrid'in gollerini 20. dakikada Antonio Rudiger, 29. dakikada Ferland Mendy, 85. dakikada Dani Carvajal, 116. dakikada Stefan Savic kendi kalesine ve 120+3. dakikada Brahim Diaz, Atletico Madrid'in gollerini 7. dakikada Mario Hermoso, 37. dakikada Antione Griezmann ve 78. dakikada Rudiger kendi kalesine attı.

Arda Güler oyuna girdi, Real Madrid uzatmalarda kazandı Nefes kesen çılgın maç...

ARDA GÜLER 112'DE OYUNA GİRDİ

Real Madrid forması giyen milli futbolcumuz Arda Güler, müsabakanın 112. dakikasında oyuna dahil oldu. Real Madrid'in finaldeki rakibi 11 Ocak'ta oynanacak Barcelona-Osasuna karşılaşmasının ardından belli olacak.

REAL MADRİD - ATLETİCO MADRİD: 5-3 (MAÇ SONUCU)

GOLLER: 7' Hermoso (Atletico Madrid), 20' Rüdiger (Real Madrid), 29’ Mendy (Real Madrid), 37' Griezmann (Atletico Madrid), 78' Rüdiger (k.k), 85' Carvajal (Real Madrid), 116' Savic (k.k), 120+3' Diaz (Real Madrid)

Haberin Devamı
Arda Güler'in oyuna girişi tribünleri böyle coşturdu!

ARDA GÜLER'DEN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Milli oyuncu Arda Güler, müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu.

Real Madrid'de bir aile ortamı olduğunu söyleyen Arda Güler, "Bugün benim ilk kupa maçımdı. Çok mutluyuz. Son 10 dakika oyuna dahil oldum. Real Madrid'de çok güzel bir aile ve arkadaşlık ortamımız var." dedi.

Arda Güler oyuna girdi, Real Madrid uzatmalarda kazandı Nefes kesen çılgın maç...

Ancelotti'nin kendisine güvendiğini söyleyen Arda Güler, "5-6 aydır sakattım. Sakatlıktan çıktım, hocamız hemen kadroya alıp oynattı. Bana güvenini sürekli saha içinde, saha dışında gösteriyor, bana anlatıyor. İnşallah böyle devam edersem her şey daha iyi olacak." ifadelerini kullandı.

Türkiye'den desteğin yoğun olduğunu söyleyen Arda Güler, "İnşallah hepimiz için çok iyi olacak. Türkiye'den çok büyük destek var. Herkese teşekkür ederim. Güzel günler bizi bekliyor. Finalde rakip fark etmez. Biz Real Madrid'iz! Kim gelirse gelsin kupayı kazanmak için oynayacağız." dedi.

Hayalinin daha çok başında olduğunu ifade eden Arda Güler, "Hayalimin daha çok başındayım. Hemen hemen çok oynamıyorum. İnanılmaz gidiyoruz. Her kulvarda lideriz. Biz Real Madrid'iz. Umarım ben de bunun bir parçası olmaya devam ederim." ifadesini kullandı ve şu cümlelerle sözlerini noktaladı:

"Milli Takım için oynamayı çok özledim. Yeni bir jenerasyon, yeni bir hoca var. Her şey çok güzel gidiyor. Umarım EURO 2024'te her şey güzel olacak. Ciddi ve güzel işler yapabiliriz orada!"

Haberin Devamı
Ronaldo hayranı Rus modelin yeni favorisi Arda Güler!

 GRIEZMANN TARİHE GEÇTİ

Atletico Madrid formasıyla 174 gole ulaşan Antoine Griezmann, 173 gollü Luis Aragones'i geçerek kulüp tarihinin en golcü futbolcusu oldu.

Arda Güler oyuna girdi, Real Madrid uzatmalarda kazandı Nefes kesen çılgın maç...

İLK 11'LER

Real Madrid: Kepa, Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy, Valverde, Tchouameni, Modric, Bellıngham, Rodrygo, Vinicius

Atletico Madrid: Oblak, Savic, Gimenez, Hermoso, Lino, Liorente, Koke, Saul, De Peul, Griezmann, Morata

Arda Güler oyuna girdi, Real Madrid uzatmalarda kazandı Nefes kesen çılgın maç...

YORUM YAZ