MENÜ

Arda Güler için sürpriz iddia! Üç takım talip oldu

Sezon başında transfer olduğu Real Madrid'de sakatlıklar nedeniyle bir türlü şans bulamayan Arda Güler için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Üç takımın genç oyuncuya talip olduğu ifade edildi. İşte detaylar...

Arda Güler için sürpriz iddia! Üç takım talip oldu

Fenerbahçe'de Real Madrid'e transfer olan ve henüz resmi maça çıkamayan Arda Güler ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. İspanyol basınına göre; üç La Liga ekibi Arda'nın peşine düştü.

Haberin Devamı

3 OCAK'TA SAHADA

Real Madrid'in yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler, 3 kez sakatlık yaşaması nedeniyle henüz İspanyol devinde sahaya çıkamadı. 18 yaşındaki futbolcunun, 3 Ocak'ta oynanacak Mallorca karşılaşmasında hazır olması bekleniyor.

Real Madrid'de sakatlığı nedeniyle henüz sahaya çıkamayan Arda Güler, transferde ise La Liga ekiplerini peşine taktı.

3 KULÜP PEŞİNDE

İspanyol basınında yer alan haberde, 18 yaşındaki futbolcu ile 3 kulübün ilgilendiği belirtildi. Bu kulüplerin; Villarreal, Las Palmas ve Celta Vigo olduğu ifade edildi.

Arda Güler için sürpriz iddia Üç takım talip oldu

VILLAREAL ARDA'NIN OYUN TARZINDAN YARARLANACAK

Villarreal'in son dönemde sakatlıklar yaşadığı ve olası Arda Güler transferiyle orta sahasını güçlendirmek istediği kaydedildi. Arda'nın oyun tarzı ve yaratıcılığının, La Liga'da ve Avrupa Ligi'nde rekabet etmek isteyen Villarreal için çözüm olabileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

LAS PALMAS'IN HEDEFİ AVRUPA KUPALARI

La Liga'da şu anda 9. sırada yer alan Las Palmas'ın ise gelecek sezon için Avrupa kupalarına katılmak istediği vurgulandı. Las Palmas'ta Jonathan Viera sonrası Arda Güler'in kulübün Avrupa'ya katılma hedefi için iyi bir seçim olabileceği belirtildi.

Arda Güler için sürpriz iddia Üç takım talip oldu

CELTA VIGO KÜMEDE KALMAK İSTİYOR

Celta Vigo'nun ise ligde küme düşme hattında yer aldığı ve kulübün ikinci yarıda bu durumu değiştirmek için hızlı ve etkili önlemler alması gerektiğinin altı çizildi. Celta Vigo'da olası Arda Güler transferinin sahada bazı pozisyonları güçlendirebilecek bir etken olduğu ve ligde kalmak için takımın kalitesini yükseltmek adına uygun bir çözüm olabileceği öne sürüldü.

Arda Güler için sürpriz iddia Üç takım talip oldu

YORUM YAZ