MENÜ

Arda Güler geri döndü! Real Madrid'e müjde üstüne müjde...

Real Madrid'in Fenerbahçe'den büyük umutlarla transfer ettiği genç yeteneği Arda Güler, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bir türlü yeni takımıyla resmi müsabakaya çıkamadı. Üst üste sakatlıklar geçiren Arda, idmanlara döndü ve artık sahalara da dönmek için gün sayıyor. İşte Real Madrid'in sakatlığı bulunan yıldızları ve Arda Güler'e dair en yeni gelişme... 

Arda Güler geri döndü! Real Madrid'e müjde üstüne müjde...

Real Madrid, Pazar günü Villarreal'e karşı oynayacağı maçın hazırlıkları kapsamında antrenmanlarını sürdürüyor ve tam da bu noktada, sakatlıkları bulunan yıldızlar da idmanlara başladı. Tchouaméni, yapılan idmanın bir kısmında takımla beraber çalışmalarını sürdürürken daha sonra bireysel olarak antrenmanlarına devam etti. Arda Güler'in de aralarında bulunduğu diğer sakat futbolculardan da olumlu haberler geldi. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

Takımdaki yerini alması an meselesi... 

Fransız orta saha oyuncusu, 28 Ekim'de oynanan Montjuïc Classic maçında ayak parmağında stres kırığı yaşadı ve bugün Carlo Ancelotti'nin takımına geri döndü. Artık en kısa süre içerisinde takımdaki yerini alması bekleniyor ve Ancelotti'nin de onu büyük bir sabırsızlıkla beklediği biliyor. 

Arda Güler geri döndü Real Madride müjde üstüne müjde...

Arda Güler geri döndü! 

Öte yandan Brezilyalı yıldız Vinicius da bireysel çalışmalarına başladı ve hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Real Madrid'in bir diğer yıldızı Carvajal'in de iyileşme süreci devam ederken Türk yıldız Arda Güler de bireysel çalışmalarına başladı ve o da takımla antrenmanlara başlamak için güçlenme çalışmalarına ağırlık veriyor. İspanyol devinin internet sitesinden yapılan açıklamada; Courtois , Militao ve Camavinga'nın da "iyileşme süreçlerine devam ettiğini" bildirdi.

Haberin Devamı

Arda Güler geri döndü Real Madride müjde üstüne müjde...

 

Ocak ayında forma giymesi bekleniyor

Defensa Central’in haberine göre Real Madrid sağlık heyeti Arda’nın ilk maçı için temkinli yaklaşıyor. Madrid ekibinin doktorları Arda’nın Ocak’ta sahaya çıkmasının daha doğru olacağını belirtti. Doktorlar, Arda’nın %100 iyileşene kadar en üst düzeyde rekabet etmesini istemiyor.

Real Madrid antrenmanı, spor salonunda yarım saat çalışarak başladı ve ardından sahaya çıktıktan sonra top sirkülasyon çalışmaları ile taktiksel baskı ve topa sahip olma çalışmaları gerçekleştirdi. Madrid'in antrenmanı çift kale maçın ardından son buldu.

Arda Güler geri döndü Real Madride müjde üstüne müjde...

YORUM YAZ