MENÜ

Arda Güler, Carlo Ancelotti'yi şaşırttı! 'Gerekli miyim, değil miyim?'

La Liga'da son oynanan Atletico Madrid karşılaşmasında da süre bulamayan Arda Güler'in, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ile bir kez daha görüştüğü ortaya çıktı. İşte detaylar...

Arda Güler, Carlo Ancelotti'yi şaşırttı! 'Gerekli miyim, değil miyim?'

Yaz transfer döneminde büyük bir heyecanla Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, şu ana kadar talep ettiği oyun süresini alabilmiş değil. Kral Kupası'nda Arandina ve Atletico Madrid, ligde ise Las Palmas maçlarında oyuna sonradan dahil olan A Millî Takım'ın yıldızı, sadece 76 dakika sahada kalabildi. Bu durum, Arda'yı bir hayli huzursuz etti.

Haberin Devamı

CANER ERKİN SÜRPRİZİ!

YİNE ANCELOTTI İLE GÖRÜŞTÜ

İspanyol basınında Realmadrid Exclusivo'da yer alan habere göre Arda Güler, La Liga'da Atletico Madrid ile oynanan son maçta da süre alamayınca oldukça üzüldü ve Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ile daha önce olduğu gibi bir kez daha görüştü. Yıldız futbolcunun İtalyan teknik direktöre, "Sizin için gerekli olup olmadığımı bilmem gerekiyor" dediği iddia edildi.

Arda Güler, Carlo Ancelottiyi şaşırttı Gerekli miyim, değil miyim

BİR KEZ DAHA 'SABIR' İSTEDİ

Carlo Ancelotti'nin ise genç futbolcunun bu çıkışına şaşırdığı ve Arda'ya takımda başarılı olacağını ancak sabırla beklemesi gerektiğini bildirdiği öğrenildi. Haberin devamında ise şu ifadelere yer verildi: "Ancelotti, Türk oyuncunun sakin kalmasını ve umutsuzluğa kapılmamasını istiyor. Teknik direktör, İspanyol futboluna ayak uydurması ve hız kazanması için ona özel bir plan kurdu.

Haberin Devamı

Ancak görünen o ki bu, oyuncu için yeterli olmayacak. Real Madrid'in genç yıldızı olmanın ve yavaş yavaş takıma girmenin getirdiği baskıya dayanabilecek mi, göreceğiz. Ama görünen o ki Carlo Ancelotti, kendisine dakika vermese de ona çok güveniyor."

Arda Güler, Carlo Ancelottiyi şaşırttı Gerekli miyim, değil miyim

RAKİP GIRONA

Real Madrid, La Liga'nın 24. hafta mücadelesinde 10 Şubat Cumartesi günü Girona ile karşı karşıya gelecek. Santiago Bernabeu'da oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Madrid bu maç öncesinde ligde 58 puanla lider durumda. Girona ise 56 puanla ikinci sırada yer alıyor. Arda Güler, eğer bu mücadelede süre alırsa Santiago Bernabeu'da ilk kez maça çıkmış olacak.

YORUM YAZ