MENÜ

Aragorn'dan Kylian Mbappe eleştirisi: Artık çok geç

Paris Saint-Germain ve Fransa Milli Takımı'nın süperstarı Kylian Mbappe, Real Madrid'e transfer olmak için gün sayarken, Hollywood'ın ünlü isminden 25 yaşındaki oyuncuya sürpriz bir eleştiri geldi. İşte detaylar...

Aragorn'dan Kylian Mbappe eleştirisi: Artık çok geç

Fransa futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yıldız olan Kylian Mbappe'nin sezon sonunda Paris Saint-Germain'e veda etmesi bekleniyor. Teknik Direktör Luis Enrique ile sorunlar yaşayan süperstara beklenmedik bir eleştiri geldi.

Haberin Devamı

MACARİSTAN-TÜRKİYE MAÇININ ARDINDAN...

'SOYUNMA ODASINI KARIŞTIRIR'

Fransız süperstarın sezon sonuyla birlikte Real Madrid'e katılması beklenirken, ezeli rakip Barcelona Başkanı Joan Laporta'ya bu durum soruldu. Laporta kendisine yöneltilen, bu transferin gerçekleşip, gerçekleşmeyeceği ile ilgili soruya; "Mbappe gelirse, bir oyuncuyu satmanız gerekir, değil mi?

Aragorndan Kylian Mbappe eleştirisi: Artık çok geç

Çünkü ikisi de aynı yerde oynamayacaklar ve aynı zamanda çok iyi oyuncular bir arada olacak. Markalı oyuncular bunlar. Ve maaşından da bahsetmişken bu kesinlikle soyunma odasını karıştırır. Bu bir hediye değil." şeklinde yanıt verdi.

Kylian Mbappe'den muhteşem vole! Muhteşem coşku!

ARAGORN'DAN MBAPPE ELEŞTİRİSİ

Kylian Mbappe'nin transferi futbol dünyası dışından kişilerin de gündemine girmeyi başardı. Dünyaca ünlü Yüzüklerin Efendisi serisinin filminde yer alan ve filmde Aragorn olarak bilinen Viggo Mortensen, 25 yaşındaki yıldızın Real Madrid'e transfer olma olasılığı hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Aragorndan Kylian Mbappe eleştirisi: Artık çok geç

"Real Madrid'in Kylian Mbappe'ye ihtiyacı yok. Bu sadece Başkan Florentino Perez'in egosu için. Bence Bellingham ve Rodrygo ile ihtiyacımız olanı aldık, buna gerek yok. Real Madrid'e iki yıl önce gelmeliydi. Artık çok geç."

ADETA BİR GOL MAKİNESİ

Bu sezon Paris Saint-Germain formasını tüm kulvarlarda 37 kez giyen yıldız oyuncu, 38 kez gol sevinci yaşarken sekiz kez de asist yaparak 46 gole direkt katkı verdi.

Aragorndan Kylian Mbappe eleştirisi: Artık çok geç

YORUM YAZ