MENÜ

Al Nassr'a bir Real Madridli daha!

Bu sezon kadrosuna eski Real Madridli yaşayan efsane Cristiano Ronaldo'u transfer eden Al Nassr bir ismi daha bünyesine katmasına hazırlanıyor. Yaptığı hamlelerle dünyada gözleri üstüne çeken Al Nassr ekibi tekrar kasadan parayı çıkartmak üzere.

Al Nassr'a bir Real Madridli daha!

Ronaldo'yu kadrosuna katıp taraftarlarını sevindiren Al Nassr aynı zamanda tüm dünyayı şaşırtmıştı. Özellikle verdiği maaş ile Portekizli ismi en çok kazanan sporcu yapan Suudi Arabistan ekibi yeni bir hamleye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

GOLLERE BAŞLADI

Al Nassr ile şimdiden çıktığı 12 maçta 11 gol atıp 2 asist yapan Ronaldo 13 gole etki etti. Geldiği gibi takımında gollere başlayan 38 yaşındaki yıldız oyuncu Al Nassr'ın beklediği katkıyı sağlamaya başladı. Özellikle eski Beşiktaşlı yıldız Anderson Talisca ile gollere devam eden Ronaldo ilerisi için büyük umut vermişti.

HOCADAN MEMNUN DEĞİLDİ

Takımın aldığı birkaç sonuçtan memnun olmayan Ronaldo 0-0 biten Al-Fayha maçından sonra sahadan çıkarken memnuniyetsizliğini hareketleriyle göstermişti. Sonuçla beraber teknik direktör Rudi Garcia'nın kendisiyle ve diğer oyuncularla olan ilişkisinden memnun olmayan Cristiano Ronaldo Fransız teknik adam ile yolların ayrılmasında ön planda rol almıştı.

Haberin Devamı

İLK ADAY ZINEDINE ZIDANE

2021 yılında Real Madrid'den ayrılan Zidane o günden beri takımsız. Fransa Milli Takımı'nı gözüne kestiren Fransız teknik adam, Didier Deschamps ile 2026 yılına kadar sözleşme yenilenmesinin ardından hedefinden vazgeçmişti. İsmi PSG ile de anılan Zidane herhangi bir yere imza atmamıştı.

İsmi bir kez daha Real Madrid ile anılan Zidane gelen teklifleri reddetmişti. Marca'nın yaptığı habere göre Al Nassr, Real Madrid'de tarih yazan ikiliyi buluşturmayı istiyor. Yıllık 60 milyon Euro maaşı gözden çıkaran Al Nassr Fransız teknik adam için istekli olurken Ronaldo'nun yeni hocasının kim olacağı yakından takip ediliyor.

Egemen Çidar

YORUM YAZ