MENÜ

Real Madrid - Inter maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

En önemli gol silahı Romelu Lukaku'yu İtalya'da bırakan Inter, Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. maçında Real Madrid'e konuk olurken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, sezon boyunca Şampiyonlar Ligi heyecanı Misli.com'da!

Real Madrid - Inter maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

Şok Shakhtar Donetsk yenilgisi sonrası M'Gladbach deplasmanında da 2-0 geri düşen Real Madrid, Carlos Casemiro ve Karim Benzema'nın sahneye çıktığı son 3 dakikada 1 puanı kurtarmıştı. Inter maçı öncesi yapılan rutin Covid-19 testleri sırasında pozitif sonuç veren Eder Militao karantinaya alındı ve 21 kişilik maç kadrosundan çıkartıldı. Hafif sakatlığı bulunan Lucas Vazquez hazır duruma geldi. Dani Carvajal, Nacho ve Alvaro Odriozola henüz iyileşmedi. Takım adına en büyük artı, Eden Hazard'ın geri dönüşü ve bu geri dönüşü golle yapmış olması...

Haberin Devamı

REAL MADRID - INTER MAÇI İDDAA ORANLARI İÇİN TIKLAYIN!

Real Madrid - Inter maçı iddaa oranları Heyecan misli.comda

Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki ilk 2 maçını beraberlikle tamamlayan Inter, Belçikalı golcüsü Romelu Lukaku'dan yoksun bir şekilde Real Madrid karşısına çıkacak. Koronavirüs karantinası sona eren Milan Skriniar ve sakatlığını atlatan Alexis Sanchez deplasman kafilesinde yer aldı. Lukaku'nun yokluğunda gözler Lautaro Martinez'in üzerinde olacak. Son lig maçında Parma'ya karşı yedekten girip tabela yapan Marcelo Brozovic'in ilk 11'de olması bekleniyor. Brozovic'in orta ikiliye geçmesi, Christian Eriksen'i kenara alacak; Nicolo Barella forvetin arkasında görev yapacak.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- 1982'den günümüze Real Madrid ile Inter arasında oynanan son 10 Avrupa kupası maçının 9'undan ev sahibi ekipler galip ayrıldı. (1 beraberlik)

Haberin Devamı

- Real Madrid'in son 4 resmi maçı karşılıklı gollerle "2.5 ÜST" bitti.

- Inter son 4 resmi maçının 3'ünde "2+ Gol" kaydetmeyi başardı. (Romelu Lukaku 3 gol)

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Real Madrid Kazanır" oldu! %43'lük kesim İspanyol devinin Inter karşında 3 puana uzanacağını düşünüyor... %9'luk kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına koymuş ve mücadelede en az 3 gol çıkmasını bekliyor.

YORUM YAZ