MENÜ

Real Madrid Gareth Bale'in sözleşmesini uzattı!

Real Madrid, Galli futbolcusu Gareth Bale'in sözleşmesinin 2022 yılına kadar uzattığını açıkladı. Hücum oyuncusu yarın İspanyol ekibiyle yeni bir kontrat imzalayacak.

Real Madrid Gareth Bale'in sözleşmesini uzattı!

İspanya La Liga'da lider konumda olan Real Madrid, 2013-2014 sezonunun başında Tottenham'dan 100 milyon Euro gibi rekor bir transfer ücretiyle kadrosuna kattığı Gareth Bale'in 2019 yılına kadar olan sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. Galli futbolcu eflatun beyazlılar için 30 Haziran 2022 yılına kadar mücadele edecek.

Los Galacticos, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, kanat oyuncusu için yarın TSİ 15.30'da Santiago Bernabeu Stadı'nda imza töreni düzenleyeceğini duyurdu.

Öte yandan Gallili yıldızın kulüple anlaştığı ücret dudak uçuklattı. Ronaldo'dan sonra Efaltun Beyazlılar'ın en çok kazanan futbolcusu olan Bale'in, vergiler dahil haftalık kazancının 750 bin pound olacağı duyuruldu.

Ancak 6 yıllık anlaşmaya imza atan hücum oyuncusunun vergi kesintisinden sonra haftada 360 bin pound kazanacağı öğrenildi.

Böylelikle 27 yaşındaki Bale, yıllık geliri (vergiler hariç) 18 milyon pound olan Sergio Ramos ve Cristiano Ronaldo ile aşağı yukarı aynı parayı kazanacak.

Yıldız futbolcunun yeni kontratı, primler ve Ballon d'or kazanması halinde ödenecek olan meblağı da içeriyor.




Real Madrid'den Guardiola bombası!


Haberin Devamı
YORUM YAZ