MENÜ

Real Madrid, Galatasaray'dan Alex Tyus ile anlaştı

İspanya Liga Endesa ekiplerinden Real Madrid, Galatasaray forması giyen Alex Tyus ile anlaşmaya vardı. Transferden Galatasaray, bir bonservis ücreti almaya hazırlanıyor.

Real Madrid, Galatasaray'dan Alex Tyus ile anlaştı

Turkish Airlines EuroLeague'in iddialı ekiplerinden, İspanya Liga Endesa'nın en büyük şampiyonluk adaylarından Real Madrid; kadrosunu Galatasaray'dan Alex Tyus ile güçlendirmeye hazırlanıyor. İlk olarak İspanyol basınından Encestando'nun verdiği habere göre Real Madrid, Alex Tyus için hem oyuncu hem de Galatasaray ile görüşmeler yürüttü.

Haberin Devamı

Eurohoops'tan Nikos Varlas'ın haberine göre Real Madrid, oyuncu için büyük ölçüde bir anlaşma sağladı. Transferden kaynaklı Galatasaray'ın cüzi miktarda bir bonservis ücreti de alması bekleniyor.

Galatasaray, eski oyuncularından Alex Tyus ile 4 Kasım'da sözleşme imzalamıştı. Real Madrid'e transferinin kısa süre içerisinde açıklanması beklenen Tyus, bu anlaşma ile birlikte 2019'da sona eren Maccabi döneminin ardından yeniden EuroLeague'e dönmeye hazırlanıyor.

Galatasaray'dan açıklama

2020-2021 sezonunun Kasım ayında takımımıza katılan Alexander Trent Tyus'ın Real Madrid kulübüne transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Kulübümüz oyuncunun transferinden bonservis geliri elde etmiştir.

Alex Tyus'a kulübümüze verdiği hizmet ve sezonun forma giydiği kısmında verdiği katkılar için teşekkür eder, yeni kulübünde başarılar dileriz.

Haberin Devamı

Galatasaray Spor Kulübü

YORUM YAZ