MENÜ

Real Madrid Galatasaray maçı canlı yayın saat kaçta canlı izlenecek? (Real Madrid - GS)

Real Madrid - Galatasaray canlı yayını mücadelenin başlayacağı TSİ 23.00'ten itibaren fanatik.com.tr'de olacak. Galatasaray'ın Real Madrid deplasmanında alacağı sonuçların önemli sonuçları da olacak. Yenilgi Şampiyonlar Ligi'ne veda anlamı taşıyor. Zira, Galatasaray'ın son iki maçta ilk iki sırayı yakalayabilme imkanı kalmıyor. Bu şartlarda oynanacak Real Madrid - Galatasaray maçı canlı izle opsiyonu ile de sitemizde yer alacak.

Real Madrid - Galatasaray maçı ve PSG - Club Brugge maçları UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 4. hafta karşılaşmaları olacak. PSG grupta 3 maçını da kazanarak 9 puanla liderliğini sürdürüyor. İkinci sırada 4 puanlı Real Madrid var. Club Brugge 2 puanla 3. sırada, Galatasaray ise tek puanla dördüncü durumda.

Haberin Devamı

REAL MADRİD - GALATASARAY CANLI İZLE

REAL MADRİD - GALATASARAY MAÇINA CANLI BAHİS OYNAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Real Madrid - Galatasaray ilk 11'ler:

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Valverde, Kroos, Rodrygo, Hazard, Benzema

Galatasaray: Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Nzonzi, Seri, Lemina, Feghouli, Babel, Andone

REAL - GALATASARAY CANLI

Real Madrid - Galatasaray ikilisi iki hafta önce İstanbul'da karşı karşıya gelmiş, mücadeleyi İspanyollar 1-0'lık skorla kazanmıştı.

Galatasaray'ın Real Madrid maçı kadrosu

Galatasaray'ın Real Madrid maçı kamp kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Fernando Muslera, Jean Michael Seri, Adem Büyük, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Ryan Babel, Batuhan Şen, Ryan Donk, Ömer Bayram, Mariano Ferreira, Florin Andone, Christian Luyindama, Okan Kocuk, Marcos Teixeira, Yuto Nagatomo, Sofiane Feghouli, Steven Nzonzi, Emre Mor, Mario Lemina.

Haberin Devamı

Real'de Gareth Bale yok

Temsilcimiz Galatasaray A Grubu'nda ilk maçta 1-0 yenildiği rakibini zorlu maçta deplasmanda mağlup etmek istiyor. Galatasaray'da bu önemli mücadele öncesi Falcao sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Real Madrid’de ise Nacho ile Gareth Bale, sakatlıkları nedeniyle Galatasaray’a karşı görev yapamayacak.

YORUM YAZ