MENÜ

Real Madrid dibe vurdu!

İspanya La Liga’d a Levante’yi konuk eden Real Madrid, bu sezonki şoklarına bir yenisini daha ekledi. Maçı 2-1 kaybeden Eflatun-Beyazlılar, 9. hafta itibarıyla 14 puanda kaldı ve 2001-02 senesinden sonraki en kötü lig başlangıcını yaşadı.

Real Madrid dibe vurdu!

Sezona Julen Lopetegui yönetiminde başlayan Real Madrid, İspanya La Liga’nın 9. haftasında sahasında Levante’ye 2-1 yenildi. Bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı yaratan Eflatun-Beyazlılar, 6. dakikada Jose Morales ve 13. dakikada Marti Roger’in (p) gollerine engel olamadı ve henüz karşılaşmanın başında 2-0 geriye düştü. Başkent temsilcisinin tek sayısını ise 72’de Marcelo kaydetti. Bu sonuçla beraber son 3 sezonun Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid bu sezon adına tam anlamıyla dibe vurdu.

Haberin Devamı

Lopetegui kovulabilir...

9 hafta sonunda ancak 14 puan toplayabilen Real Madrid, son 17 yılın en kötü başlangıçlarından birine imza attı. Eflatun-Beyazlılar, son olarak 2001-02 sezonunda İspanyol teknik adam Vicente del Bosque yönetiminde 9 hafta sonunda 10 puan elde edebilmiş, ve ligi de o dönem şampiyonluğa uzanan Valencia’nın 9 puan arkasında tamamlamıştı.

Real Madrid dibe vurdu

Alınan bu sonuçların ardından şu anki teknik direktör Lopetegui’nin geleceği sorgulanmaya başlandı.

YORUM YAZ