MENÜ

Real Madrid-Deportivo La Coruna maç sonucu: 7-1

İspanya La Liga'nın 20. hafta mücadelesinde Real Madrid sahasında Deportivo La Coruna'yı ağırladı. Mücadelede Real resmen gol olup Deportivo kalesine yağdı ve 7-1 maçtan galibiyet ile ayrıldı.

Real Madrid-Deportivo La Coruna maç sonucu: 7-1

İspanya La Liga'nın 20. hafta mücadelesinde Real Madrid sahasında Deportivo La Coruna ile karşı karşıya geldi.

Mücadeleye hızlı başlayan taraf Deportivo oldu ve 23'te Adrian sahneye çıkarak takımını 1-0'lık üstnlüğe taşıdı. Ligde son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle topun ağzında olan Zinedine Zidane ve öğrencileri golün etkisinden çabuk kurtuldu.

32. dakikada Nacho Fernandez skou eşitleyen golü kaydetti. 42'de uzun süredir sakatlığı nedeniyle istediği performansı sergileyemeyen Bale sahneye çıktı ve takımını öne geçiren golü kaydetti. 2-1

Maçta ilk yarı 2-1 Real Madrid'in üstünlüğü ile sona erdi. Real Madrid soyunma odasından gelirken kimsenin aklından gol resitali izlenebileceği tahmin edilmiyordu.

Goller yağmur gibi geldi ve 58'de Bale yeniden sahneye çıktı skoru 3-1'e getirdi. 68'de Luka Modric 4-1'lik skora imza atan oyuncu oldu.

78. dakikada Real'in dünyaca ünlü yıldızı Ronaldo şanssızlığını kırdı ve golü atan isim oldu. Portekizli durmadı ve 84'te bir kez daha skoru değiştiren isim oldu.

88'de maçın sonucunu belirleyen isim ise Real Madrid adına gol perdesini açan Nacho Fernandez oldu. İspanyol oyuncu açılışı yaptığı gibi kapanışı da yapan isim oldu.

Milli futbolcumu Emre Çolak, Deportivo'da 54. dakikada oyuna girdi ancak hiç varlık gösteremedi.

Alınan bu sonuçla Real Madrid puanını 35'e yükseltti. Deportivo ise 16 puanda kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ