MENÜ

Real Madrid - Alaves maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

Şampiyonluk yolundaki Real Madrid, arka arkaya yenilgiler alınca düşme hattına teğet geçen Alaves'i konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Üstelik İspanya La Liga'da kesintisiz Canlı İzle keyfi de Misli.com'da!

Real Madrid - Alaves maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

Son 4 lig maçını gol yemeden kazanan Real Madrid, son 2 maçını ise Sergio Ramos'un penaltı golleriyle geçmesini bildi. Özellikle Barcelona cephesinin yoğun itirazları olsa da eflatun-beyazlılar Katalan devinden 1 maçı eksik ama 1 puan önünde zirvede yer alıyor. Son maçların en çok göze batan ismi kaptan Sergio Ramos ile sağ bek Dani Carvajal sarı kart cezalısı... TD Zinedine Zidane'ın beklerde Marcelo ile Ferland Mendy'ye görev vermesi, Ramos yerine de stoperde Eder Militao'yu oynatması bekleniyor. Son 2 lig maçını kaçıran Eden Hazard maç saati netleşecek.

Haberin Devamı

Real Madrid - Alaves maçı iddaa oranları Heyecan misli.comda

Salgın arasına 3 maçta 5 puanla giden Alaves ise dönüşü 2 maçta 1 galibiyetle yapmıştı ancak sonra adeta uçuruma yuvarlandı, üst üste 5 yenilgi ile düşme hattı sınırına geldiler! Mallorca, Levante karşısında kazandı; Celta Vigo da Atletico Madrid'den 1 puan çaldı ve Alaves için de şampiyonluğa koşan Real Madrid karşısında imkansızı başarmak kaldı... Sol bek Ruben Duarte sezonu kapattı, as kaleci Fernando Pacheco'nun ise ne zaman döneceği belli değil. Duarte'nin yerini Adrian Marin ile dolduracaklar, eldivenler ise forma giydiği son 3 maçta 9 gol yiyen Roberto Jimenez'de olacak.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Real Madrid ligdeki son 7 maçını kazandı. (7 maç - 13 gol)

- Alaves ligdeki son 7 maçının 5'inde gol atamadı. (7 maç - 3 puan)

Haberin Devamı

- İki takım arasında Real Madrid ev sahipliğinde oynanan son 3 maçı Real Madrid gol yemeden kazandı.

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu La Liga mücadelesini kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Real Madrid kazanır" oldu! %64'lük kesim La Liga'nın zirvesindeki eflatun-beyazlılara güveniyor... %5'lik kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına koymuş ve karşılaşmadan en az 3 gol bekliyor.

MİSLİ.COM LA LIGA UZMANI M. FEVZİ TANIRLI NE DİYOR?

Alaves son haftalara girerken teknik adam değiştirdi. Ancak şampiyonluk yolunda bu kadar avantaj yakalamışken Real evinde şans vermez, farklı kazanır.

YORUM YAZ