MENÜ

Real - Galatasaray canlı izle

Real Madrid Galatasaray canlı yayın seçeneği ile fanatik.com.tr'de. Bernabeu'da Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi macerasındaki kaderini belirleyecek karşılaşma öncesi 11'ler belli oldu. Fatih Terim, son haftalarda hedef adam haline gelen Belhanda'sız bir 11'le mücadeleye başlıyor. Galatasaray; Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Nzonzi, Seri, Lemina, Feghouli, Babel ve Andone 11'i ile sahada yer alıyor. Real Madrid - Galatasaray maçı canlı izle seçeneği ve diğer detaylara haberin devamında ulaşabilirsiniz.

Real Madrid - Galatasaray maçı için geri sayım sürüyor. İspanya'daki kritik maç için çok kısa bir süre kaldı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fatih Terim ve öğrencilerinin kaderinin çizileceği 90 dakika için artık nefesler tutuldu. Galatasaray, İspanya'ya kazanmak için gitti ancak Real'in de farklı bir planı yok. İki ekip için çok kritik olan mücadelenin sonucu, Cim Bom'un Avrupa macerasına UEFA Avrupa Ligi'nden devam etmesine de neden olabilir. Elbette bu ihtimal için Galatasaray'ın, gruptaki diğer rakiplerinden Club Brugge'u tüm karşılaşmalar bittikten sonra altına alma zorunluluğu var. Bu haber içeriğimizde, 'Real Galatasaray canlı izle' ve 'Galatasaray Real Madrid maçı kaçta canlı yayınlanacak?' sorularının yanıtlarını bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Real Madrid - Galatasaray canlı izle

Real Madrid - Galatasaray 11'leri:

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Valverde, Kroos, Rodrygo, Hazard, Benzema.

Galatasaray: Muslera, Mariano, Marcao, Luyindama, Nagatomo, Nzonzi, Seri, Lemina, Feghouli, Babel, Andone

Teknik direktör Fatih Terim, Real Madrid - Galatasaray maçı öncesi beinsports'a önemli açıklamalar yaptı. Terim, "Birlikte oynamaya çalışacağız. İstanbul'daki gibi kontralar yememeliyiz. İsterdik ki Falcao buraya gelmişken Madrid'de böyle bir maçta forma giysin ama olmadı. Andone'dan sonra hamlemiz ne olabilir? Adem olabilir, Babel'i içeri çekebiliriz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden, kritik Real Madrid maçı öncesi bilgilendirme notu paylaşıldı. Real Madrid - Galatasaray maçına ilişkin yapılan bilgilendirmede şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

Türkiye saati ile 23.00'te başlayacak mücadeleyi Alman hakem Felix Zwayer yönetecek. Zwayer'in yardımcıları Thorsten Schiffner ve Marco Achmüller olarak açıklandı. Dördüncü hakem ise Patrick Ittrich.

Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçında Real Madrid ile Galatasaray İstanbul'da karşı karşıya gelmiş, 90 dakikayı İspanyol ekibi 1-0 kazanmıştı. Mücadelede tek gol Tony Kroos'tan gelmişti.Üçüncü hafta sonunda Real Madrid 4 puanla ikinci sırada yer alırken; Galatasaray 1 puan ile son sırada.

Galatasaray, Real Madrid karşılaşması ile Şampiyonlar Ligi’nde 171. maçına çıkıyor. İspanyol ekibi, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 265. kez sahaya çıkıyor.

Real Madrid ile Galatasaray daha önce 8 resmi maçta karşılaştı. Bu maçlarda Galatasaray, 25 Ağustos 2000 tarihinde oynanan Süper Kupa finali dahil olmak üzere 3 kez rakibine üstünlük kurdu. Real Madrid ise 5 karşılaşmada galip geldi. İki ekip henüz berabere kalmadı.

YORUM YAZ