MENÜ

Patrick Vieira'nın yeni durağı Strasbourg oldu

Son olarak Premier Lig ekibi Crystal Palace'ı çalıştıran Patrick Vieira, ülkesinde Strasbourg'un yeni teknik direktörü oldu.

Patrick Vieira'nın yeni durağı Strasbourg oldu

Mart ayında Crystal Palace ile yollarını ayıran Patrick Vieira'nın yeni adresi belli oldu. Ülkesine dönen Fransız futbol adamı, Ligue 1 ekiplerinden Strasbourg'un başına geçti.

Haberin Devamı

Strasbourg, yeni teknik direktörü Patrick Vieira ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Antrenörlük kariyerine Manchester City'nin alt yaş grubu takımlarında başlayan Vieira; sonrasında New York City, Nice ve Crystal Palace'ta teknik direktör olarak görev almıştı.

İmza sonrası açıklamalarda bulunan Patrick Vieira, "Racing'in yeni teknik direktörü olduğum için çok mutluyum. Bu kulübün tarihini, kimliğini, yarattığı şevki, futbol tutkusunu ve bölge için önemini biliyorum. Kulübün son yıllarda Marc Keller yönetimindeki yeniden inşası da bu duruma yönelik güzel bir örnek. Onunla çalışmak benim için gerçek bir keyif. Bugün Racing için yeni bir süreç başlıyor ve bir antrenörün bir kulübün gücünü sağlayan değerlere olan inancıyla bir şeyler inşa edebilmesi heyecan verici bir durum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

 

Patrick Vieiranın yeni durağı Strasbourg oldu

YORUM YAZ