MENÜ

Rangnick olmadı, hedef Zico

Beşiktaşlı yöneticiler dün Ralf Rangnick'le yaptıkları görüşmeden sonuç alamadı. 3,5 milyon Euro isteyen Alman hoca tasarruf tedbirlerine takıldı. Gözler şimdi Zico'da...

Rangnick olmadı, hedef Zico

Beşiktaşlı yöneticiler dün Ralf Rangnick’le yaptıkları görüşmeden sonuç alamadı. 3,5 milyon Euro isteyen Alman hoca tasarruf tedbirlerine takıldı. Gözler şimdi Zico’da...

Tayfur Havutçu’yla yollar ayrıldıktan sonra teknik direktör arayışı içerisine giren Beşiktaş’ta ilk aday olan Ralf Rangnick’le görüşmeler istendiği gibi sonuçlanmadı. Yurt dışında bulunan Tamer Kıran ile İbrahim Altınsay’ın dün yüz yüze görüştüğü Alman teknik adama, 4 senelik sözleşme önerisi yapıldı. Uzun vadeli çalışma garantisi ve sunulan projelerden etkilenen Rangnick’in, Beşiktaşlı idarecilerin sıcak tavırlarından etkilendiği kaydedildi. Ancak daha sonra Rangnick’in yıllık ücretinin 4 milyon Euro olduğunu bildirmesiyle pazarlık aşamasına geçildi. Beşiktaşlı yöneticilere en son 3,5 milyon Euro’ya ineceğini belirten Alman hocayla anlaşma zemini olmayacağı anlaşıldı. Kulüpteki tasarruf önlemleri nedeniyle Rangnick’e bu rakamın verilemeyeceği belirtilerek rota ikinci seçeneğe çevrildi.
Rota Zico’ya döndü...

Bu arada Rangnick konusu kapanınca, Beşiktaşlı yöneticiler, İstanbul’da bulunan Arthur Zico ile temas kurmak için harekete geçti. Siyah-Beyazlı takımın teknik heyeti, aracılar vasıtasıyla Zico ile ilk temaslarını gerçekleştirdi.

Anderlecht ve Bayern de istemiş
Tıpkı Beşiktaş gibi teknik direktör arayışı içerisinde olan Belçika ekibi Anderlecht’in de Ralf Rangnick’le görüştüğü ortaya çıktı. Belçika gazeteleri Anderlecht yetkililerinin, Alman hocayla iki kez görüştüklerini yazdı. Ayrıca haberde, Beşiktaş’ın yanı sıra İngiliz West Bromwich’in de Rangnick’le temasa geçtiği dile getirildi. Ayrıca Van Gaal gönderilince, Rangnick’in, Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan Bayern Münih’in gündemine geldiği, ancak Alman hocanın rahatsızlığı nedeniyle bu transferin gerçekleşmediği belirtildi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ