MENÜ

Rangers - Leverkusen maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

İskoçya'daki ilk maçı 12 Mart'ta 3-1 kaybeden Rangers, Leverkusen'e karşı BayArena'da tur için tüm şansını zorlarken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, haftalık net CANLI İDDAA kaybınıza %10'a varan iade Misli.com'da!

Rangers - Leverkusen maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

İlk maçı Ibrox'ta 3-1 kazanan Leverkusen, rövanş öncesi ciddi bir skor avantajına sahip ancak son lig maçlarını 24 Haziran'da oynadılar, son resmi maçlarına ise 4 Temmuz'da çıktılar. Sol bek Wendell, sağ bek Mitchell Weiser ve orta alandan Kerem Demirbay cezalı. Sol açık Paulinho sakat ve UEFA'ya verilen listeden çıkartıldı, yerine Florian Wirtz dahil edildi. Transfer pazarının en gözde ismi Kai Havertz, ilk maçtaki skor düşünülüp ilk 11'de başlamayabilir...

Haberin Devamı

Rangers - Leverkusen maçı iddaa oranları Heyecan misli.comda

İskoçya'da yeni sezon başladı ve Rangers, Aberdeen deplasmanında Ryan Kent'in golüyle 1-0 kazanarak yeni sezona "Merhaba!" dedi. Orta alandan Glen Kamara cezalı, Steven Davis'in durumu maç saati netleşecek. Savunmadan Nikola Katic sakat, yeni transfer Leon Balogun da statü gereği yok. Savunmanın ortasında "Goldson & Edmundson" başlayacak. Orta üçlüde ise Ryan Jack ve Joe Aribo'nun yanında Scott Arfield izleyeceğiz. Hücum hattının merkezinde Alfredo Morelos, kanatlarda ise Ianis Hagi ile Ryan Kent olacak.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- Leverkusen son 5 maçının sadece 2'sini kazanabildi. (1 beraberlik - 2 mağlubiyet)

- Rangers, hazırlık maçları da dahil olmak üzere son 5 maçının tamamını kazandı!

- Şampiyonlar Ligi'nden Avrupa Ligi'ne geçiş yapan Leverkusen, 3 maçta 13.3 şut ortalaması ile oynarken, Rangers ise 9 maçta 10.8 şut ortalaması yakaladı.

Haberin Devamı

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu UEFA Avrupa Ligi mücadelesini kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Leverkusen Kazanır" oldu! %51'lik kesim ilk maçtaki skor ve Almanya artısıyla ev sahibinin galibiyetine güveniyor... %19'luk kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına koymuş ve karşılaşmada en az 3 gol çıkacağını düşünüyor.

YORUM YAZ