MENÜ

Ramo 10. bölüm izle! Ramo 11. yeni bölüm fragmanı izle

Show TV'de yayınlanan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ramo dizisi, 10. bölümü ile ekranlara geldi. Ramo, sevdiği kadın ile intikamı arasında kalırken, Alpay, kaçmak için Sibel'in vücuduna zehir enjekte ediyor. Peki Ramo'da 10. bölümde neler oldu? 11 . bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde.

Salı akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Ramo, dün akşam nefes kesen yeni bölümüyleShow TV ekranlarında oldu. Alpay, kaçmak için Sibel'in vücuduna zehir enjekte ederken, Ramo, sevdiği kadın ile intikamı arasında kaldı. Adana'da Alpay avı başladu. Ramo eğer Alpay'ı bulursa hem intikamını hem de lider olma şansını elinde tutuyor.

Haberin Devamı

Ramo 10. bölüm özeti

Ramo zamanla yarışmak zorundadır. Alpay’ın verdiği zehir, Sibel’in giderek kötüleşmesine neden olur. Ramo’nun onu hastaneye yetiştirmek için kritik bir karar alması gerekmektedir.

Son anda kaçmayı başaran Alpay, komisyonla barış yapmak ister. Ramo ise komisyona ve kendisine oyun oynayan Alpay’ın mekanlarına el koyar ve onun peşine düşer. Kaçacak yeri kalmayan Alpay ise kimsenin beklemediği bir hamle yapar. Alpay’ın bu hamlesi Adana’da bütün dengeleri değiştirecektir.

Neco, Fatoş’un boşanma isteğini reddeder. Ancak Fatoş’un kendisiyle ilgili öğrendiği bir gerçek Neco’nun geri adım atmasına neden olur.

Fidan, Ramo’yla beraber ailesini ve sevdiklerini kurtaran Yavuz’a minnettardır. Ancak Yavuz’un hiç bilmediği bir yüzünü görecek ve büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaktır.

Haberin Devamı

Ramo, Sibel’e bir teklifle gelir. Yıllardır intikamla yoğrulan aşkları için ilk defa Sibel’e bir çıkış yolu sunmuştur. Sibel büyük bir kararın eşiğindedir. İntikam ve aşk arasında yapacağı bu seçim, ikisinin de geleceğini belirleyecektir.

RAMO DİZİSİ OYUNCULARI

Murat Yıldırım – Ramo

Esra Bilgiç – Sibel

İlker Aksum – Hasan

Yiğit Özşener – Yavuz

Görkem Sevindik – Boz

İdil Fırat – Fidan

Cemre Baysel – Fatoş

İlhan Şen – Neco

Rüzgar Aksoy – Halef

İlkay Kayku - Neslihan

Ramo hangi gün yayınlanıyor?

İzleyicilerin heyecanla ve yeni bölümü merakla beklediği Ramo dizisi Salı akşamları saat 20.00'de Show TV ekranlarından yayınlanıyor.

YORUM YAZ