MENÜ

Ramires'e 25 milyon Pound

Ancelotti, çok beğendiği ve Real'de görmek istediği Ramires için 25 Milyon Pound'u gözden çıkardı.

Ramires'e 25 milyon Pound

Real Madrid hocası Carlo Ancelotti, 2010 senesinde Ramires'i Benfica'dan transfer ettiğinde Chelsea'nin hocasıydı. Ancelotti, çok beğendiği ve Real'de görmek istediği bu futbolcu için 25 Milyon Pound'u gözden çıkardı.

Chelsea kulübünde orta saha oyuncusu olarak önce David Luiz ayrılmış ardından senelerin emektarı Frank Lampard'a yeni bir kontrat önerilmemişti. Bu nedenle orta sahaya takviye yapmak isterken Ramires'i bırakması pek gerçekçi bir transfer olarak gözükmüyor..

Costa için yeni iddia


Washingtonda milli takım kampından izin alarak sağlık kontrolünden geçen ve mukavelesinde 32 Milyon Pound'a serbest kalır maddesi bulunan Diego Costa için yeni bir iddia ortaya atıldı. Chelsea'nin bu transferi gizlilikle yürütmemesi neticesinde başka kulüplerin de devreye girebileceği ve 32 Milyon Pound'un üzerinde bir teklif vereceği konusu ortaya çıkınca Chelsea kulübü işi resmiyete dökerek bir an evvel evrakları tamamlayıp hiçbir pürüze imkan vermemek amacında. Kulüp yetkilileri bu konuda bir sıkıntı olmadığını belirttiler.

Edip Adanır

Haberin Devamı
YORUM YAZ