MENÜ

Rainha!

Kaptan Alex'in eşi Daianne, Manisaspor maçı için futbolcu eşleriyle Saracoğlu'na akın edecek. Sarı-Lacivertliler'in Comandante (Kumandan) lakabını taktığıAlex'ten sonra, eşi Daianne de Rainha(Kraliçe) lakabını alacak gibi görünüyor

Rainha!

Türkiye’ye geldiği 2004 yılından bu yana, saha içinde olduğu kadar aile yaşantısıyla da herkesin takdirini toplayan Alex de Souza’ya, bilindiği gibi eşi Daianne de her konuda destek veriyor. Öyle ki, Brezilyalı futbolcunun Türkiye’de kalmasındaki en büyük etkenlerden birinin eşi Daianne olduğu biliniyor. Bayan Souza, Fenerbahçe’nin yaşadığı zorlu süreçte de bu desteğini bir an olsun esirgemiyor. TFF’nin aldığı: ‘seyircisiz oynanacak maçları, bayanlar ve 12-16 yaşları arasındaki çocuklar izleyebilecek’ kararı sonrası harekete geçen Daianne, takımdaki tüm futbolcu eşleriyle iletişime geçerek, “Sarı-Lacivert formalarımızı giyip, takımımıza tribünden destek verelim” isteğinde bulundu. Bu çağrısına olumlu karşılık alan Daianne’nin yarın takımdaki diğer futbolcu eşleri ve çocuklarıyla birlikte, her zamanki yerlerinden farklı olarak, Fenerbahçe yedek kulübesinin arkasındaki bölümde takımlarına destek vermesi bekleniyor. Sarı-Lacivertliler’in Comandante (Kumandan) lakabını taktığı Alex’ten sonra eşi Daianne de, bu zorlu günlerde takımı birleştirici tutumu sonrası, Rainha (Kraliçe) lakabını alacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Kadın kolları da atakta

TFF’nin kararının ardından, taraftar grupları, dernekler ve internet siteleri, kadın taraftarlar ve 12 yaş altı Fenerbahçeliler’i Manisaspor maçına çağırma yarışına girdiler, sanal alemde yapılan davetlerin yanı sıra, telefonlarla haberleşme ağı kurdular.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ