MENÜ

Rafet El Roman'dan Türk futboluna destek!

Aralarında ünlü sanatçı Rafet El Roman'ın da bulunduğu Avrupa'nın önde gelen iş adamları, siyaset, spor ve sanat dünyası, Türk futbolunun gücünü, başarısını artırmak, genç futbolcu nesilleri daha iyi teşvik etmek, yetiştirmek, Avrupa'daki 400'den fazla Türk futbol takımlarını, futbol derneklerini, destelemek için ATFF Avrupa Türk Futbol Federasyonu'nu Almanya'nın Frankfurt şehrinde kurduklarını bir basın bülteniyle duyurdular.

Rafet El Roman'dan Türk futboluna destek!

Kurulan federasyon Almanya’daki spor lobisinde ve Türkiye Dışişleri bakanlığı, spordan sorumlu bakanlarca da memnuniyetle karşılandı. Haziranda gerçekleşecek Türkiye’deki TFF başkanlık seçimlerinden sonra yeni yönetimle görüşeceklerini bildiren ATFF Yöneticileri Avrupa’daki çalışmalarını, projelerini, TFF yönetimine sunmak istediklerini açıkladılar.

Haberin Devamı

Projelerinin başında Almanya Hessen eyaletinde, Riva tesislerine benzer bir kompleks projelerinin yürürlükte olduğunu bildirdiler. Geceye katılan Rafet El Roman da Türk futbolu için Almanya’nın ne kadar önemli olduğunun altını çizdi ve böylesi bir projeye imza atan ve emeği geçenleri kutladı.

YORUM YAZ