MENÜ

Rafael'den sonra Nacer Chadli

Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen Başakşehir, Rafael transferinden sonra bir bomba daha patlattı. İstanbul ekibi, dünyaca ünlü sol kanat oyuncusu Chadli’yi kadrosuna kattı. 31 yaşındaki yıldız, Turuncu-Lacivertliler ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı

Rafael'den sonra Nacer Chadli

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Başakşehir, bombaları bir bir patlatıyor. Geçtiğimiz günlerde kariyerinde Manchester United gibi bir dünya devinde görev yapmış olan sol bek Rafael, Lyon’dan transfer edildi. Ancak Turuncu-Lacivertliler, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olması nedeniyle kesinlikle iddialı bir kadro kurmak istiyor. Bu anlamda Turuncu-Lacivertliler, sol kanat için de aradığı adamı buldu.

Haberin Devamı

11 numarayı giyecek

Kariyerinde daha önce Tottenham’da da forma giymiş olan Belçikalı yıldız sol kanat oyuncusu Nacer Chadli, Başakşehir ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Kariyeri boyunca Avrupa’nın önemli kulüplerinde oynamış olan Chadli, kulübümüzde 11 numaralı formayı giyecek. Nacer Chadli’ye ailemize hoş geldin diyor, Turuncu-Lacivertli formamızla başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZ