MENÜ

Radja Nainggolan'dan corona virüsü açıklaması! Kanser hastası eşi için endişeli...

Corona virüsü salgını İtalya'yı her geçen gün etkisi altına almaya devam ederken, Serie A takımlarından Cagliari’de kiralık olarak forma giyen Inter’in yıldız futbolcusu Radja Nainggolan, karantina günleri ile ilgili konuştu. 31 yaşındaki oyuncu, kendisinden çok kanser hastası eşinin corona virüse yakalanmasından korktuğunu söyledi.İtal

Radja Nainggolan'dan corona virüsü açıklaması! Kanser hastası eşi için endişeli...

Dünya genelinde corona virüs salgınından en çok can kaybı İtalya'da yaşanırken, Cagliari forması giyen Belçikalı yıldız futbolcu Radja Nainggolan, karantina günleri ve salgın ile ilgili açıklamalarda bulundu. Corona virüsün bağışıklığı düşük kişilerde ölümcül olduğunu bildiğini ifade eden Nainggolan, eşi için endişelendiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Kanser tedavisi gören eşi ile izole bir hayat geçirdiklerini belirten tecrübeli futbolcu, “İzole bir şekilde hayatımızı evde geçiriyoruz. Şimdilik virüs bana bulaşmadı. Ancak alışverişe gittiğimde corona virüsünün bana bulaşma ihtimali var. Bana bulaşmasını önemsemiyorum. Virüsü eşime bulaştırmaktan korkuyorum. Çünkü bağışıklık sistemi hala zayıf. Bu nedenle çok dikkatli davranıyorum. Sağlığı iyiye gidiyorken böyle bir duruma sebebiyet verebilecek olmaktan dolayı tedirginim. Kanserle tedavi uzun bir süreç… Biz en zorlu kısmını atlattık. Umarım her şey kısa sürede normale döner.” dedi.

Eşinin kanserle mücadele dönemine olabildiğince fazla destek vermeye çalışan Radja Nainggolan, transfer döneminde kararını verirken de eşinin durumunu göz önünde bulundurmuş ve Cagliari'ye transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Bonservisi Inter'de bulunan yıldız futbolcunun ismi sık sık Türk takımlarıyla da anılmıştı.

YORUM YAZ