MENÜ

Radamel Falcao yorumu: Çok farklı işlere imza atabilir!

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldız oyuncusu Radamel Falcao, Süper Lig'in son haftalarında gösterdiği performansla adeta göz dolduruyor. Galatasaray'ı yakından takip eden muhabirimiz Metin Karabaş, Radamel Falcao'nun yükselişini Fanatik TV'de değerlendirdi.

Transfer olduğu dönemde beklenileni veremeyen ancak Süper Lig'in son haftalarında yükselişe geçen Radamel Falcao, performansıyla adeta göz dolduruyor. Galatasaray muhabirimiz Metin Karabaş, Kolombiyalı golcünün performansındaki yükselişi Fanatik TV'de değerlendirdi.

Haberin Devamı

Falcao'nun Galatasaray'a büyük bir katkı sağlayacağını belirten Metin Karabaş, 'Falcao'nun en çok eleştirdiğim ve bu sezon beni en çok hayal kırıklığına uğratan oyunculardan biriydi. Şuan ise Falcao gibi oynamaya başladı. Ama baktığın zaman Şampiyonlar Ligi maçlarını ve çok kritik maçları kaçırmış bir oyuncu. Yavaş yavaş toparlandı. Falcao'nun ligin son bölümünde toparlanması, Galatasaray'a büyük katkı sağlayacaktır. Çünkü Falcao gibi golcüler çok farklı işlere imza atabilir.' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ