MENÜ

Radamel Falcao gidiyor mu?

Süper Lig'de ilk yarının tamamlanmasının ardından transfer çalışmaları başladı. Galatasaray'ı yakından takip eden muhabirimiz Metin Karabaş, Sarı - Kırmızılı takımdaki transfer gelişmelerini Fanatik TV'de yayınlanan Fanatik Sahada programında değerlendirdi. Falcao takımdan gidecek mi yoksa kalacak mı? sorusuna Metin Karabaş, 'Yönetime Falcao hakkında gelen bir istek yok.' dedi.

Galatasaray'ı yakından takip eden muhabirimiz Metin Karabaş, Sarı - Kırmızılı takımdaki transfer gelişmelerini Fanatik TV'de değerlendirdi.

Haberin Devamı

Takıma büyük umutlarla gelen ardından sakatlığı sebebiyle bekleneni veremeyen Falcao'nun performansını değerlendiren Metin Karabaş, 'Galatasaray bu transferde çok zorlanmıştı. Sonra Falcao çok uzun bir sakatlık dönemi geçirdi. Verim veremedi. Antalyaspor maçında birisi penaltıdan bir tane de normal yollarla ceza sahası içerisinden bir gol attı. Fakat dakika 60 ve 70’den sonra bir düşüş başladı ki bu normal. Maçın ikinci yarısındaki saha koşullarınında kötü olduğunu söyleyelim. Bu da onun performansını olumsuz yönde etkiledi.' yorumunu yaptı.

Falcao takımdan ayrılıyor mu? iddialarını gündemine alan Metin Karabaş, 'Şimdi biz bu iddiaları yabancı basın üzerinden gördük. Fakat yönetime şuanda Falcao ile ilgili gelen bir istek yok. Gelirse ne olur? Bu dönemde zor. Bu dönemde Galatasaray yönetiminin ve teknik heyetinin Falcao’yu çok kolay bırakacağını zannetmiyorum. Çünkü çok emek verdiler. Oynatmak istiyorlar. Çok astronomik bir transfer teklifi gelirse ancak o zaman konuşulur.' dedi.

YORUM YAZ