MENÜ

Rachid Ghezzal'da son dakika! Menajeri açıkladı

Süper Lig'e adım attığı ilk günden bu yana en çok konuşulan isimlerden biri olan Rachid Ghezzal'in transfer durumuna dair menajeri FANATİK'e çok özel açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giydikten sonra performansı ile transferin gözdesi durumunda olan futbolcunun yeni adresinin neresi olacağı büyük merak konusu.

Rachid Ghezzal'da son dakika! Menajeri açıkladı

Beşiktaş'ta şampiyonluğun başrolleirnden biri olan Rachid Ghezzal'in yeni sezonda geleceğinin nasıl olacağı büyük merak konusu. Kiralık sözleşmesi bittikten sonra bonservisinin bulunduğu Leicester'a geri dönen tecrübeli futbolcunun talipleri artıyor. Ghezzal'in meanjerinden konuyla ilgili açıklama geldi.

Haberin Devamı

Rachid Ghezzal'in menajeri Anouir Fazuli, FANATİK'e konuştu. Beşiktaş formasıyla sezona damgasını vurup 2 kupa kaldırmasının ardından Leicester City'ye dönen oyuncusu hakkında açıklamada bulunan Fazuli, "Rachid için İspanya ve İtalya'dan 6 milyon Euro seviyesinde teklifler geldi. Avrupa'dan devrede olan başka kulüpler de var. Suudi Arabistan ve Katar'dan daha büyük teklifler aldık. Ama şu an her şey için şuan çok erken. Oyuncumun önünde önemli seçenekler var. Aceleci davranmayıp en iyi teklifi değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı. Beşiktaş'ın da Ghezzal için girişimlerde bulunduğunu söyleyen Fazuli, "Beşiktaş'la da görüşüyoruz. Rachid, İstanbul'da yaşamaktan dolayı çok mutlu. Ancak ben oyuncumun en iyi teklifi değerlendirmesini isterim" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

Gökmen Özcan

YORUM YAZ