MENÜ

Quinn Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Adc Quinn İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends dünyasında bir üst koridor şampiyonu olan Quinn, bir ADC şampiyonudur. Oldukça işlevsel ve yetenekli olan bu şampiyonu iyi oynayabilmek için en az karakter kadar işlevsel ve iyi olmak gerekmektedir. Quinn'in tüm özelliklerine dair tüm bilgilere haberimizde ulaşabilirsiniz.

Quinn Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Adc Quinn İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends dünyasında bir üst koridor şampiyonu olan Quinn, bir ADC şampiyonudur. Oldukça işlevsel ve yetenekli olan bu şampiyonu iyi oynayabilmek için en az karakter kadar işlevsel ve iyi olmak gerekmektedir. Gelelim Quinn şampiyonunun genel özelliklerine;

Haberin Devamı

Demacia'nın Kanatları Quinn

Düşman bölgelerinin derinliklerindeki tehlikeli görevleri üslenen Quinn, seçkin bir şövalyedir. Şampiyon ve efsanevi kartalı Valor eşsiz bir bağ ile birbirine bağlıdır. Düşmanlar, krallığın en iyi kahramanlarının birine değil ikisine birden aynı anda savaştıklarını anlayamadan perişan oluyor.

Quinn ve Valor gerektiğinde çeviklik ve akrobasiye başvuruyor. Quinn arbaletiyle nişan alıyorken, Valor'un göklerden zorlu hedefleri işaretleyebiliyor. Bu durum şampiyonu gerçekten ölümcül hale getiriyor.

Demacia'nın Kanatları Quinn Oynanış Biçimi

Bir ADC şampiyonu olan Quinn'in pasif skili Alıcı Kuş, Valor'un alanına giriyor. Valor ise her 8 saniyede yakınında bulunan rakip şampiyonlardan birini Savunmasız olarak işaretler. Böylece hedefin 4 saniye görünür hale gelmesini sağlar. Şampiyonun hedefe yönelik bir sonraki saldırısı fiziksel hasar verir. Kör Eden Saldırı klavyeden Q yeteneği ise Valor bir hat üzerinde uçar. Çarptığı ilk rakibi Savunmasız olarak işaretler. Hedefin görüş alanını 1.5 saniyeliğine büyük ölçüde azaltır. Ardından yakındaki tüm rakiplere fiziksel hasar verir.

Haberin Devamı

Keskin Duyular klavyeden W yeteneği hem pasif hem de aktif bir yetenektir. Pasif, avunmasız bir hedefe saldırmak hem Saldırı Hızını hem de Hareket Hızını 2 saniyeliğine arttırır. Aktif olarak Valor yakındaki geniş bir alanı 2 saniyeliğine açığa çıkarır. Klavyeden E yeteneği Vurkaç, Quinn bir rakibe doğru atılarak fiziksel hasar verir. Bu esnada Valor hedefi Savunmasız olarak işaretler. Hedefe ulaştıktan sonra Quinn geri sıçrar.

Rakip kısa süre engellenip %50 oranında yavaşlar. Son olarak Düşman Hattının Ötesi klavyeden R yeteneği, Şampiyon sevgili arkadaşı Valor’u yardıma çağırır. 2 saniye boyunca yoğunlaştıktan sonra ikili bütünleşerek hareket hızı kazanır. Diğer skilleri kullanarak Hava Saldırısı gerçekleştirme yeteneğine kavuşurlar. Quinn Yoğunlaşmayı bıraktığı zaman fiziksel hasar verir.

Demacia'nın Kanatları Quinn S11 Rün Dizilimi

ADC şampiyonu olan Quinn karakterinin S11 yeni sezondaki rün dizilimi;

Haberin Devamı

Quinn Şampiyonu Yeni Rünler;

İsabet

Büyücülük

Saldırıya Devam

Bulut Pelerini

Şifa Taşkını

Sürat

Efsane: Çeviklik

Biç Devir olmak üzere;

+9 Saldırı Hızı

+10 Değişken Kuvvet

+5 Zırh

Demacia'nın Kanatları Quinn S11 Yetenek Skilleri

Quinn oynanması oldukça eğlencelidir. Fakat skileri doğru kullanmak da oldukça önemlidir. Şampiyonun S11 yeni sezondaki yetenek skilleri ise şu şekildedir;

Quinn yetenek skilleri;

Kör Eden Saldırı: 2- 14- 15- 17- 18

Keskin Duyular: 3- 4- 5- 7- 9

Vurkaç (Pike): 1- 8- 10- 12- 13

Düşman Hattının Ötesi: 6- 11- 16

Demacia'nın Kanatları Quinn S11 Counter

Quinn her ne kadar iyi bir şampiyon olsa da bazı şampiyonlara karşı güçsüzdür. Bu şampiyonlar ise;

Caitlyn

Graves

Varus

Miss Fortune

Demacia'nın Kanatları Quinn Full Build S11 Eşya Dizilimi

Sıçra: imleç doğrultusunda kısa mesafe kat etmesi sağlanır.

Tutuştur: Rakibi tutuşturarak 5 saniye boyunca 80 ile 505 gerçek hasar verir. Rakip şampiyonun açığa çıkmasını sağlar.

Rüzgarın Hiddeti

Mahvolmuş Kralın Kılıcı

Savaşçı Çizmeleri

Haberin Devamı

Ebedi Kılıç

Bombardman Topu

Koruyucu Melek

Demacia'nın Kanatları Quinn Kostümleri

Hemen hemen her şampiyonda olduğu gibi Quinn şampiyonunun da birbirinden farklı kostümleri bulunmaktadır. Bu sezonda yeni bir kostüm gelecek mi henüz belli değil. Kendinizi hangisinde daha hoş görüyor ve oynama heyecanı hissediyorsanız işte o güzel Quinn kostümleri;

Klasik Kostüm

Anka Kostümü

Yaban İzcisi Kostümü

Tek Göz Kostümü

YORUM YAZ