MENÜ

"Quaresma'yı satalım mı?"

Beşiktaşlı bazı yöneticiler, Çin ve Katar’dan talipleri olan 32 yaşındaki Portekizli futbolcuyu 10 milyon euronun üzerinde bir bonservisle satmaya sıcak bakıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş ise kulübü ve futbolcuyu tatmin edecek astronomik bir öneri gelmediği sürece Quaresma’nın kalmasını istiyor.

"Quaresma'yı satalım mı?"

EURO 2016’da Portekiz’i çeyrek finale uçuran Ricardo Quaresma oynadığı futbolla Beşiktaş Yönetimi’ni hem sevindirdi hem de kafasını karıştırdı.

Siyah-beyazlı bazı yöneticilerin; Portekiz, Çin ve Katar’dan cazip teklifler alan 32 yaşındaki tecrübeli futbolcunun gerçek değerini bulması halinde satılmasına sıcak baktıkları ortaya çıktı.

Sezon bitmeden kısa süre önce Çin ve Katar’dan bazı kulüpler Quaresma için Beşiktaş’a 10 milyon euro bonservis bedeli önermişti. Hırvatistan’a attığı golden sonra Portekizli oyuncunun değerini daha da artırmasını bekleyen siyah-beyazlıların astronomik bir teklif karşısında Quaresma’nın satılıp satılmayacağını tartışmaya başladıkları aktarıldı.

Fenerbahçe yeni sezonu açtı

Sporting Lizbon’dan devre arasında gelen resmi teklifi geri çeviren ve bu konuda, “İyi ki satmadık” yorumunu yapan Beşiktaşlı yöneticilerin, “Quaresma çok kaliteli bir futbolcu. Ancak onun yaşındaki bir oyuncuyu 10 milyon euronun üzerinde bir teklif gelirse satmak hiç mantıksız değil. Kalmak istemesi halinde satış söz konusu bile olmaz ama Quaresma’ya da çok cazip bir teklif gelebilir. O zaman kendisi de ayrılmak isteyebilir” diye konuştukları belirtildi.

Gomez tarih verdi!

Sezon başında teknik heyetle yıldızı barışmadığı için Quaresma’nın satışına karşı çıkmayan Şenol Güneş’in ise Portekizli oyuncunun takımda kalmasından yana olduğu vurgulandı. Güneş’in, kulübü ve oyuncuyu tatmin edecek bir teklif gelmediği sürece Quaresma’nın satışına onay vermeyeceği ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ